Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE OSOBE OZLJEĐENE

Detalji prometne nesreće u Hampovici: Bez vozačke upravljao Mercedesom i zabio se u kuću

epodravina.hr
11.02.2024.
u 20:35

Prilikom udara osobnog automobila u zid kuće i betonski stup javne rasvjete, u nedjelju u Hampovici dvije su osobe ozlijeđene, a kako je izvijestila koprivničko-križevačka policija vozilom je upravljao mladić bez položenog vozačkog ispita.

Nesreća se dogodila oko 13 sati u Ulici Šimuna Pandura. Dvadesetšestogodišnjak je upravljao, prije položenog vozačkog ispita, osobnim automobilom bjelovarske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sleti van kolnika, udario u betonski prilazni most, ogradu, zid kuće i betonski stup javne rasvjete, navodi se u priopćenju.

Vozač i 21-godišnja putnica su lakše ozlijeđeni. U Općoj bolnici Koprivnica vozaču je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

GALERIJA: Mercedes se zabio u kuću, ljude vatrogasci izvlačili iz smrskanog automobila

 
1/12

Komentara 10

ZO
Zoran
20:47 11.02.2024.

Prekršajni a ne kazneni postupak ? Faca je bacio bombu na kuću i jako ju oštetio,mogao je pobiti ljude. To je za zatvor od bar 5 godina. Čiji je to sad sin u p.m. ?

FR
Freudenreichova
22:29 11.02.2024.

To bi moglo biti i kazneno djelo Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, Članak: 215. KZ.

MT
makan tahi
21:46 11.02.2024.

i da je imao vozačku ne bi mu pomogla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije