Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U DUBRAVI
Povratak na članak

Detalji potjere u Zagrebu: Policija pucala na muškarca, na teren izašli i pripadnici ATJ Lučko

Policijski službenici upozorili su muškarca da odbaci oružje, na što se on oglušio, zbog čega su ispalili hice upozorenja, dok je drugi policijski službenik – zbog pištolja usmjerenog u njegovom pravcu i zbog odbijanja izravnog napada na sebe – nakon upozorenja ispalio nekoliko hitaca u smjeru muškarca, koji je dalje nastavio bježati.

Komentari 7

ZA
zagi101
15:23 30.11.2021.

kaj se tu ima istraživati, nek tip bude sretan kaj ga nisu upucali a trebali su čim je potegao oružje na policiju

VL
DU
Deleted user
16:12 30.11.2021.

Zašto se policija izlaže nepotrebnom riziku, u Americi to rješavaju drugačije

VL
LI
liliZG
15:56 30.11.2021.

loše bijelo

VL
DU
Deleted user
20:18 30.11.2021.

Predlažem da se osudi te policijace koju su pucali na kriminalaca na doživotni zatvor, a da se ovu budalu pusti da slobodno šeta okolo sa oružjem. Trebali su ga pozvati na kavu i porazgovarati sa njim. Tko je vidi pucati na naoružanog pshički nestabilnog čovjeka. Zato volim USA.

VL
KE
keka56
13:27 01.12.2021.

Kaj je policija trebala čekati da ubije nekog od njih?

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
20:39 30.11.2021.

gledam i ne vjerujem jednom pametnjakoviču , koji bljuzga kaj si ti pukel uperit u bilo ikog oružje a kamoli u službenu osobu nek bude sretan da ga nisu upucali na licu mjesta pa svašta ima tu kod nas izgledaleda da još mnogi misle da je ratno stanje pa operi ko kog stigne ili je bil napušen do daske neke droge

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.