Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadač u bijegu

Detalji pokušaja ubojstva u Zagrebu: 'Tu vam žive podstanari. Čuli smo da je jedan ozlijeđen'

Pokušaj ubojstva u Zagrebu, policija traži počinitelja
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
22.01.2023.
u 14:09

Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Kako je izvijestila zagrebačka policija jučer oko 19.30 sati u Zagrebu u Krčkoj ulici zasad nepoznati počinitelj pokušao je ubiti 37-godišnjaka zadavši mu nekoliko ubodnih rana oštrim predmetom.Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, dok se za počiniteljem intenzivno traga.

Nismo čuli nikakvu viku ni galamu, da se nešto događa shvatili smo tek kad smo vidjeli policajce u ulici. Nisu željeli ništa reći, samo da se dogodilo zlo, kazao je jedan od stanara Krčke ulice na zagrebačkom Vrbiku za 24sata.

Susjedi pričaju kako je vlasnik kuće umirovljenik, koji ju iznajmljuje. Čuli su da je ozlijeđen jedan od stanara, no ne znaju o kome se radi.

- Vlasnik ne živi ovdje. To mu je roditeljska kuća. Ne znam koliko stanara trenutno boravi u njoj, znam dav ih je znalo boraviti i po sedmero. Često se izmjenjuju, a većina ih ni ne pozdravi u prolazu. Vlasnik to održava koliko može i dolazi povremeno, po potrebi - kazao je drugi susjed. 

Još jedna sugovornica ispričala je kako je kobne večeri vidjela policajca kako razgovara s jednim od podstanara kojega zna iz viđenja. - Nije bio ozlijeđen i djelovao je opušteno dok je razgovarao s policajcima - kazala je. 

Video: Eksplozija plina u stanu na Trešnjevci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije