Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE VRKIĆ
Povratak na članak

Detalji o bjeguncu iz šibenskog zatvora: 'Prije nego je preskočio zid majka mu je bila u posjeti'

Ante Vrkić rođen je u Zadru, a dobar dio života proveo je u obiteljskoj kući u Obrovcu gdje ga poznaje čitav kraj. Stanovnici Obrovca i Vrkićevi susjedi za njega nemaju pretjerano grubih riječi. Kažu nam tek kako je riječ o nestašnom i znatiželjnom dečku koji je malo zastranio

Komentari 4

DU
Deleted user
17:37 14.02.2020.

Pobegel je da more u koaliciju sa Beljakom...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:55 14.02.2020.

prošli tjedan gledam dva pravosudna policajca iz Bjelovara kako vode zatvorenika u bolnicu. kao da žele da im pobjegne. sam ulazi odozada u vozilo, više puta je imao priliku da pobjegne, čak i da dohvati oružje od policajca. totalni amaterizam i neodgovorno izvršavanje službene dužnosti.

VL
DU
Deleted user
10:50 14.02.2020.

previše liči na migranta da bi ga naša policija tražila 😁... inače, dosta Vrkića živi u Kruševu, između Zadra i Obrovca..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.