Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan migrant poginuo

Detalji nesreće u Gorskom kotaru: 'Za vozačem tragaju sve policijske snage, ne znamo tko je'

Naplatna postaja Delnice-Lučice
Google Maps
14.02.2022.
u 20:36

Vozač je pobjegao, a upravljao je vozilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka

Na čvoru Delnice odvila se danas potjera za vozilom za koje se sumnjalo da prevozi ilegalne migrante

Na autocesti A6 vozač se oglušio na signale policije kada su ga pokušali zaustaviti. Na naplatnoj postaji Delnice-Lučice prošao je kroz zatvorenu rampu te je nakon 15-ak kilometara vozilo pronađeno u provaliji koja je duboka oko 40 metara. 

Jedan migrant je poginuo, a petorica su na bolničkom liječenju. Vozač je pobjegao, a upravljao je vozilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka.

- Zasad ne znamo tko je vozač. Za njim tragaju sve policijske snage - kazao je Siniša Polanc iz Policijske uprave primorsko-goranske za Dnevnik Nove TV

- Teren je jako težak, nepristupačan. Vremenska prilike su loše - kiša, magla, vjetar, hladnoća. Tako da se jako teško skrivati u tim šumama - objasnio je. 

VIDEO Komandni most američkog nosača USS Harry S. Truman

Komentara 1

MU
multikultivator
21:07 14.02.2022.

Granica nam suplja kao sir, nesposobni Bozinovic, godisnje trosimo 700 milijuna Eura na vojsku, zasto nije na granici ako nam u Hr moze uci kroz sumu doslovce tko god hoce???.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije