Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar triju vozila

Detalji nesreće na naplatnim kućicama: Bračni par i dijete bore se za život

Nesreća na naplatnim kućicama Sv Helena
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
12.07.2019.
u 09:30

Prema neslužbenim podacima bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na ulazu na autocestu Sveta Helena A4 Zagreb – Goričan, tri su osobe ozlijeđene.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se u zabio u automobile, pišu vijesti.hr.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao cestarinu, pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dvaju automobila.

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i posve je smrskan. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju koliko je silovit bio udarac trećeg automobila.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom.

Prema neslužbenim podacima, bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi.

Komentara 49

IB
iva.begovic
09:58 12.07.2019.

Da li je vozač BMWa u pritvoru? Kada se nedavno dogodila ona tragedija na odmorištu autoceste pri čemu je stradala učenica na školskom izletu, novine su objavile ime vozača i rekonstruiralo se što je dovelo do tragedije. Ovdje je stradalaala cijela obitelj, a takvih informacija u medijima - nema,

DT
dturina
09:46 12.07.2019.

Kad se netko autocestovnom brzinom zabije u zaustavljena vozila na naplatnoj kućici, a policija veli da je uzrok nesreće "neprilagođena brzina", ja gledam tko je tu lud? Nije to "neprilagođena brzina", nego je lik ili na nekim drogama ili je toliko lud da uopće nije svjestan gdje se nalazi, ne vidi ni naplatne kućice ni aute. Ali naravno policiji odgovara kategorizirati sve ovakve nesreće gdje je uzrok psihički poremećeni vozač, kao prekomjernu brzinu, jer to onda mogu pokazati u statistikama kojima opravdavaju maltretiranje i pljačkanje normalnih vozača zato što nisu vozili 80 na obilaznici.

TH
thu
09:56 12.07.2019.

I opet BMW...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije