Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULO TROJE LJUDI

Detalji nesreće kod Udbine: Mladi policajac prebrzo je vozio i presjekao zavoj

Jošani: Tri osobe poginule u frontalnom sudaru između dva automobila
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/10
02.11.2020.
u 14:48

U nesreći je na mjestu poginuo mladi vozač koji je išao na posao u Korenicu, ali i dva putnika u Opel Astri, koji su išli prema Udbini, prema privatnoj pilani gdje su radili

Prebrza vožnja i presijecanje blagog zavoja, zbog čega je mladi 20-godišnji policajac u Škodi Superb prešao na drugi kolnički trak, glavni je razlog zbog kojeg je rano jutros u 6.30 sati došlo do teške prometne nesreće na cesti D1 u Jošanima kod Udbine.

U nesreći je na mjestu poginuo mladi vozač koji je išao na posao u Korenicu, ali i dva putnika u Opel Astri koji su išli prema Udbini, prema privatnoj pilani gdje su radili. Riječ je o muškarcima starima 50 i 42 godine.

Državna odvjetnica Melita Štamp kazala je da su sva tri tijela poslana na obdukciju u Opću bolnicu Zadar te da nije jasno zbog čega je vozač u Škodi izgubio kontrolu nad vozilom u blagom lijevom zavoju, zbog čega je prešao u suprotni trak.

Ključne riječi

Komentara 6

MI
Made_in_PRC
15:06 02.11.2020.

Žao mi poginulih radnika pilane, a policijac je prava slika i prilika policije i države.

LI
liliZG
15:12 02.11.2020.

rekla bih da sam vidoviti Milan jer sam tako nešto već danas komentirala baš kako je očevid pokazao, al ne treba biti previše mudar da shvatiš kako brzina, presjecanje zavoja i neiskustvo čine svoje.

ĐU
Đubrenakvadrat
15:28 02.11.2020.

Krivi su radnici jer su radnici i moraju raditi. Umjesto da spavaju u tvornici, oni idu doma. Eto što su sada napravili. Cesta je samo za policiju bez obzira koliko stari bili i koliko vozačkog iskustva imali. Ostali samo smetaju. Sigurnost i povjerenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije