Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred noći u Mandrama
Povratak na članak

Detalji napada na turiste: 'Preskočili su ogradu terase i tukli me pred ženom i djecom'

U bolnicu u Zadru Matu je prevezla hitna pomoć, lakše je ozlijeđen

Komentari 8

NB
nbbb
22:31 24.08.2021.

sve ok, ali zašto su detalji napada na turiste premium?

VL
BE
Bezposleni
08:00 25.08.2021.

Ipak je Corona praktićnija u Dalmaciji,nemora se raditi.

VL
DU
Deleted user
07:38 25.08.2021.

Ne razumijem zasto Hrvati i vjernici po Dalmaciji ne ustanu u zastitu turista od napada i prijevara? Gdje je vjernicki žar i ljubav prema bliznjemu? Tko ce zaustaviti svo to zlo koje se kotrlja Dalmacijom ako ne vjerni krscanski puk?

VL
DU
Deleted user
23:06 24.08.2021.

Ako može rtl, zašto ne bi i oni.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:18 25.08.2021.

novac je zlo ali ne kvari ljude, samo pokaže njihov karakter

VL
BE
berija
03:17 25.08.2021.

Terasa je zajednička, nema kaznenog djela, rekla Sloković.

VL
PA
penelope_ac8
23:22 24.08.2021.

nuahaahaaaaaaaaaaam jeste culi dragi gradjani kako je prosao summit G7? Piskim, muahahahhahahahh, NACISTI u Briselu i Berlinu zajaukali da Amerika mora ostati u Afghanistanu sve dok se ne evakuiraju SVI oni koji zele napustiti Afghanistan? ....muahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Sto znaci 24 MILIONA ljudi, ako ih je bilo 60% prije dolaska Talebana na vlast. A Ameri rekli _ NE MOZE!! Postovati cemo dogovor i napustamo Afghanistan 31. 08. po savjetu celnika iz Pentagona. A nacisti poludjeli ...muahahahahaha, oni mislili grabiti lopatama izbjeglice, u milijunima, i zariti i paliti po Europi i izazivat Smak svijeta s njima, kako su spalili Grcku i Italiju u plamenu do nebesa u organiziranom kriminalu trgovinom ljudima, pa im svijet podmetnuo pozare tamo da ih se otarase i spase sto se spasiti moze od tpga PAKLA i ZLA sto su zlikovci nacisti ostavili iza sebe. - A sada su se premjetili u Spanjolsku da spale i njima tamo zemlju, trcala qurava Ursuletina Hilter von der Layen tamo otvoriti koridor, kad ono nema nista od topovskoga mesa ovaj put. Ajme prljavih nacista, nemaju srama ni stida pred citavim svijetom, valjaju se do besvjetsi u svome ludilu, u Apokalipsi sto su izazvali, pravi pravcati zlikovci nacisti, satanisti, bolesni gnjoj sto prozdire palenetu Zemlju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.