Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVANJE MITA

Detalji istrage protiv kontroverznog poduzetnika, sutkinje i odvjetnika: 'Dobro si to odradio, riješili smo prijave kod Šupe'

21.09.2022.
u 06:32

Sve troje okrivljenika nakon uhićenja iznijelo je obrane negirajući počinjenje djela. Petrovića se sumnjiči da je Maji Šupe dao 15.000 eura mita, a Zmijanovića da je bio neka vrsta posrednika u toj priči. No problem je za sve troje što navode njihovih obrana demantiraju podaci o uplatama i isplatama s bankovnih računa, Rajnerov iskaz, ali i iskazi drugih svjedoka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar horuk
horuk
09:12 21.09.2022.

Ne znam sto se tu ima plakati? Svaki dan se privodi netko tko je primao mito. Ovi opet nastavljaju tim kriminalom kao da njih nikada nitko ne moze uhvatiti i kada se privedu onda placu i drzava im kriva, oce u Irsku....

SE
serđo12
06:45 21.09.2022.

Zanimljivost bi bila istražiiti kamo ti plaćenici ulažu taj mito već kad im trebaju te silnne svote !Jadna žena na slici u kombiju bezosjećajne policije djeluje zabrinuto kao da joj je propala neka dobra investicija !

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
14:40 21.09.2022.

Kad su pravi hrvati uz Boga i domoljublje na djelu takve stvari su normalna pojava i pokazatelj nature, kulture i odgoja ljudi koji su svoji na svome balkanskome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?