Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDU U ISTRAŽNI ZATVOR

Gnjusan zločin u Splitu: Mladići na vrhu nebodera silovali maloljetnicu, spasio ju je brat

Pixsell/ilustracija
24.05.2021.
u 15:59

Službenih informacija, zbog delikatnosti slučaja i zaštite malodobnice, nema, ali navodno su dvojica mladića djevojčicu poznavali otprije

Dvojica 19-godišnjaka u Splitu prošle su srijede zatočili i seksualno iskorištavala 14-godišnjakinju. Kazneno su prijavljeni za protupravno oduzimanje slobode i spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska priopćila je kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19-godišnjaka koji su 19. svibnja ove godine na štetu maloljetnice ostvarili obilježja navedenih kaznenih djela te su, nakon kriminalističkog istraživanja, predani pritvorskom nadzorniku.

Službenih informacija, zbog delikatnosti slučaja i zaštite malodobnice, nema, ali navodno su dvojica mladića djevojčicu poznavali otprije.

U Splitu, koji je zgrožen ovim slučajem, priča se kako su dvojica mladića žrtvu, protivno njezinoj volji ugurali u lift, odveli je na vrh nebodera i seksualno je zlostavljali. Kako se nije vratila kući na vrijeme, brat je krenuo u potragu za njom. Uspio ju je pronaći i spasiti je od daljnjeg iživljavanja.

Sudac istrage Županijskog suda u Splitu obojici mladića odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i žrtvu. Obojica su policiji poznata od ranije, kao maloljetnički prijestupnici.

Komentara 6

ST
statebrigae
17:18 24.05.2021.

Imena doticnih niste mogli stavit nego ako sutra ne daj Boze izadu (nista cudno s obzirom na nase pravo) da mogu biti nesmetano u kvartu i drustvu sa drugim djevojcicama...danasnje tragicno drustvo

DU
Deleted user
21:56 24.05.2021.

U društvu i u javnosti si onakav kako su te doma naučili. Problem je taj šta svi idu nedjeljom na misu ispovjedaju se pred Bogom za počinjene grijehe prošlog tjedna da bi nove grijehe nastavili narednog tjedna.Muški su pa čača i mater neće zamjeriti svojim sinovima šta su curi napravili ipak je nosila suknju pa izazvala na takvo ponašanje. Ti nam je mentalni sklop i tako mi funkcioniramo u cijeloj državi.

US
Usputni
17:41 24.05.2021.

Nije da cjepidlacim, ali ne kaze se gnjusan vec gnusan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije