Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA POLITIČKU OSTAVŠTINU

Desnica u ratu za Franju Tuđmana: Tko će ugasiti sto svijeća na rođendanu prvog predsjednika

07.05.2022.
u 09:54

Uz stare podjele na lijeve i desne, dojam duboko zaraćene nacije ove godine dodatno pojačava 100. obljetnica rođenja prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana. Okrugla brojka dio je političke desnice navela da pojača pritisak na HDZ

Komentara 26

HO
Horuk
10:22 07.05.2022.

Ponosan sam na prvog Hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana i na sve branitelje uključujući i moga oca što su nam dali ovu predivnu zemlju. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Svakim danom, svakom godinom se pokazuje njegova veličina i veličina naših (pravih) branitelja. On je bio taj kojemu je dano odozgora da sa našim narodom ostvari stoljetni san, a to je Domovina. Na nama je sada da ju gradimo, preuzmimo odgovornost i brusimo ovaj dijamant. Moje je mišljenje da je ova zemlja toliko predivna na svaki mogući način da jednostavno nema teoretske šanse da ne uspije. Nemam stranku, moja stranka je Hrvatska. Na nama je da sada damo svoj obol. Što više svijeta prolazim više mi je drago da sam ostao doma. Dok je srca, bit će i Kroacije!!! Bit ćemo bolji od Švicarske, bit ćemo najbolji na svijetu. Ne to nije utopija, to je itekako moguće. Vjeruj u to i već si uspio - tako je jednostavno! I za kraj, nema tog blata koji može zasjeniti sjaj djela onog kojem je dano da zlatnim slovima bude u povijesti zapisan kao - Otac Domovine. Živjela nam vječno jedna i jedina domovina Hrvatska!!!

DU
Deleted user
10:32 07.05.2022.

I mrtvog ga se boje, to je dokaz njegove veličine.

PR
PrimoracRi
10:43 07.05.2022.

Dr.Franjo Tuđman nedvojbeno na svu sreću bio pravi čovjek na pravom mjestu u vrijeme kada je Hrvatska bila životvorno ugrožena. Mnogi komentari ponajviše negativni nisu bili niti u planu već su se mućkali ili su bili na poraženoj strani. Danasas živimo u "mirnodobskim "uvjetima ,ali obzirom na retoriku Banski dvori-Pantovčak sva sreća da nismo u 90-tima.Bili bi zgaženi ,kome pravo kome krivo. Sigurno je predsjednik Tuđman imao svojih propusta ,loših odluka ali imati svakodnevno po tisuće granatata diljem Hrvatske,trebalo se nositi s time i obraniti se ,kako on tako i narod. Da se ne pozabi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?