Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PREMIJERKA ITALIJE

Tražila je da se Dalmacija i Istra vrate Italiji: Desnica u ekstazi, najavili rušenje komunista i LGBT lobija

26.09.2022.
u 19:49

Švedska na sjeveru, Italija na jugu, Poljska i Mađarska u sredini. Lijeve vlade su stara vijest, poručuju desničari. “Talijanski narod je odlučio uzeti svoju sudbinu u vlastite ruke birajući domoljubnu i suverenističku vladu”, poručila je francuska desničarka Marine Le Pen. “Čestitke Giorgiji Meloni i Matteu Salviniju što su se oduprli prijetnjama antidemokratske i arogantne Europske unije izvojevavši ovu veliku pobjedu”, dodala je Le Pen. Među zanimljivim reakcijama iz Poljske ističe se poruka zamjenika ministra pravosuđa Michala Wojcika na Twitteru: “Talijanska desnica pobjeđuje! Desnica u EU jača. Vratit ćemo EU narodima država članica. Pobijedit ćemo komuniste, ljevičarenje i LGBT lobi - sve one koji uništavaju našu civilizaciju. Razračunat ćemo se s drskim i do kostiju trulim eurokratima na čelu s Ursulom von der Leyen”.

Komentara 70

PA
pajas
20:29 26.09.2022.

Kako ste vi novinari licemjeri. Ako vam neki izbor nije po volji ako ništa drugo ulovit ćete fotku dotićne osobe kako je ispala ko "kreten", kao što ste stalno objavljivali i Trampove u svim nemogućim pozama i karikaturnim izgledima. sad se krenuli i na ovu malu. ...Dajte pustite ljude da žive i rade , a radit će u interesu svog naroda prije nego neki Europski uvlakaći. Hvala.

PA
politički.analitičar
08:39 27.09.2022.

i talijanski socijaldemokrati/ljevičari stalno daju slične iredentističke izjave, ali to nitko ne spominje u medijima

ZA
zarko815
21:18 26.09.2022.

Bravo za Italiju što se riješila leftardiranih, no ostaju ogromni problemi, a najveći problemi Europe je trula demokracija sa tisućama stranaka. Prednost SAD-a je što ima dvije jake stranke koje se izmiienjuju i zna se tko vodi državu, a nene kao kod nas da jedan čačić, pupavac i slični ucjenjuju vladu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?