Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLAGANO OTVARANJE
Povratak na članak

Desetljeće vlasti Raula Castra: druga revolucija na Kubi

Raul Castro je pokrenuo napore u smjeru moderniziranja Kube, ali je zemlja i dalje čvrsto imuna na američku politiku promjene režima

Komentari 4

HH
helgin@hogar
01:36 01.08.2016.

ako imate imalo mozga, necete se pribliziti americi!

VL
DO
Donald
02:09 01.08.2016.

Kakve su to prazne floskule o dostignućima mlađeg Castra ? Kuba je diktatura klana Castro, koji drži kubanski narod u bijedi i neslobodi da sebe održi na vlasti. Ništa drugo osim toga. Princip je isti kao u Sjevernoj koreji, Rusiji ili bivšoj Jugoslaviji. Narod Castrovce uopće ne zanima, isto tako kao što nije zanimao Tita, Staljina ili Hitlera.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:33 31.07.2016.

Kuba se nikad nije sama zatvorila nego su je Wall Street bankari i vojno-industrijski kompleks zatvorili jer je zbacila njihovu marionetu diktatora Batistu i sprijecila pljacku Kubanskih resursa. Nakon 54 godine bezuspjesnih pokusaja invazije (Bay of pigs), pokusaja atentata i trovanja Fidela, morali su promjeniti model smjene rezima. Vjerojatno ce pokusati naoruzati teroriste i ubaciti ih kao u Siriji, Libiji i Ukrajini. Vuk dlaku mjenja ali cud nikada. Isto pokusavaju u Venecueli, Ekvadoru, it'd. It'd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.