Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆI ŠTRAJK
Povratak na članak

Deseci tisuća na prosvjedima: 'Van iz Barcelone fašisti'

Štrajk organiziraju skupine koje podržavaju nezavisnost Katalonije i lokalni sindikati

Komentari 6

LA
Latigo
07:36 04.10.2017.

Na žalost mnogi dobronamjerni hrvatski nacionalisti i domoljubi ne razumiju kakve sve posljedice, dugoročno gledano, mogu i za nas u Hrvatskoj doći ako se pokrene lavina s odvajanjem regija od svojih matičnih država. To će na žalost stići i nas. Takvi trendovi kad se pokrenu, kad-tad stignu i do nas. Nije hrvatski interes razbijanje Španjolske, koja nama Hrvatima nikad nikakvo zlo nije nanijela, treba ovdje glavom razmišljati a ne srcem.

VL
DA
DarthVader
11:14 04.10.2017.

Plenkec s cijelom vladom i opozicijom ckomi kaj sljiva v vriti. Sramota, kao i cijeli EU. Jedino je Cerar iz Slovenije osudio nasilje policije federal nad kataloncima.

VL
BE
beeroslaw
01:40 04.10.2017.

Deseci tisuca??? RT javlja 700000 , tko sad laze??

VL
DU
Deleted user
06:40 04.10.2017.

Hrvatska ministrica vanjskih poslova kao da zivi u jugi Da imamò prave vodje i poĺitičaŕe Kataloncima bi prvi pritekĺi u pomoc i prùziĺi ìm sveķoĺiķu pomòc hrvtsķo vodeci poĺìtičari se ponasajù ķaò ķukaveĺj a mortik i j i jesu burickaburicka ima shvacañje kao sto je imala milka planinc bog joj dao mir na nebesima Zivjeli junacki katalonci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.