Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga u Srbiji

Deseta žrtva masakra: Preminula djevojčica ozlijeđena u pucnjavi u beogradskoj školi

Beograd: Suze i zapaljene svijeće ispred škole gdje je ubijeno osam učenika i zaštitar
Armin Durgut/PIXSELL
15.05.2023.
u 12:52

Preminula je djevojčica koja je u beogradsku kliniku primljena s teškim ozljedama nakon masakra u osnovnoj školi

Djevojčica koja je ranjena u pucnjavi u osnovnoj školi Vladislava Ribnikara u Beogradu podlegla je ozljedama. U dječjoj klinici Tiršova nalazila se od 3. svibnja kada se dogodila pucnjava.

"Pacijentica koja je s teškim ozljedama glave opasnima po život zadobivenima tijekom pucnjave u OŠ Vladislava Ribnikara bila zbrinuta u Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj, preminula je jutros unatoč hitnoj kirurškoj intervenciji i svih poduzetih mjera intenzivnog liječenja. Ministrica zdravlja Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavljuje iskrenu sućut obitelji nastradale djevojčice", objavljeno je iz Ministarstva zdravlja, prenosi Blic.

Djevojčica je primljena u Tiršovu s ozljedama glave odmah nakon masakra. Napadač (13) upao je u školu i pucao po kolegama. Ubio je osmero djece i zaštitara škole. Djevojčica koja je podlegla ozljedama deseta je žrtva.

 

Ključne riječi

Komentara 5

PO
Poskok
14:32 15.05.2023.

Tuga

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
18:23 15.05.2023.

Oruzje se "rjesava" na dva nacina: Ili svi(kao Švicarska), ili potpuna zabrana posjedovanja osobnog i lovackog oruzja(lovacko van upotrebe ostaje zakljucano u prostorima drustva)!

DU
Deleted user
22:33 15.05.2023.

R.i.P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije