Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNA OBJAVA SUVLASNIKA
Povratak na članak

Deset zahtjeva stranke DESNO oko slučaja Uljanik

Da se Hrvatskoj ne bi , kako kaže, "na serijskoj vrpci nastavili događati 'agrokori' i 'uljanici', te zemlju i hrvatski narod držali prikovanima na začelju svih relevantnih ljestvica ukupne uspješnosti u međunarodnom okruženju", u stranci DESNO iznijeli su deset zahtjeva oko slučaja Uljanik.

Komentari 6

DA
damyr26
05:54 27.03.2019.

Koliko zahtjeva toliko članova stranke

VL
QQ
qqq
14:21 26.03.2019.

Tužno je gledati ove ocvale političare koji dijele pamet, a imali su priliku pokazati se.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
15:51 26.03.2019.

11.zahtjev pečeno janje i pletara vina za mene i ostalu ekipu u stranci(ne brinite bit će dovoljno,ostao sam sam9

VL
SR
sramitese
15:03 26.03.2019.

DJpicu je li se ti z.ajebavas ili sta..pa to sta pises..trebalo se provoditi devedesetih..kad se krala i pljackala drzava..na jos drskiji i ocitiji nacin..ma daj molim te..

VL
OV
Ovozemaljski
15:24 26.03.2019.

Država se treba riješiti velike večine firmi i imovine u svom vlasništvu, digitalizirat javnu upravu i napravit ju fluidnijom za servis poduzetnicima i ulagačima, biznis prepustit privatnicima i naplačivati koncesije i poreze,.kad dođemo do te razine biti ćemo tamo gdjee su Ameri bili prije 100 godina! Problem desnice i ljevice i svih u Hrvatskoj je šta ne postoji kapitalističko, tržišno, nacionalno osvještena stranka, već su večinom svi socijalističkog mentalnog sklopa!

VL
NE
neboiznadzagreba
14:50 26.03.2019.

Đapić je nanio više štete ozbiljnoj desnoj opciji u Hrvatskoj, nego sve uprave zajedno Uljaniku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.