Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slaba vidljivost

Deset osoba poginulo u lančanim sudarima na sjeveru Floride

Valentino Rossi
Foto: AFP
1/2
30.01.2012.
u 09:21

U nesrećama na državnoj cesti 75 sudjelovalo je najmanje 12 automobila i sedam teretnih vozila, a prometni trak koji vodi prema jugu i jutros je bio zatvoren

U nizu lančanih prometnih nesreća duž državne ceste 75 na sjeveru Floride poginulo je 10 osoba. U sudarima je sudjelovalo najmanje 12 automobila i oko sedam teretnih vozila, a nesreće su se, tvrde vlasti, dogodile zbog smanjene vidljivosti uzrokovane dimom obližnjeg požara niskog raslinja. Iako se najveći broj nesreća dogodio na državnoj cesti 75, nekoliko njih dogodilo se i na autocesti 441.

Zbog nesreća prometni trak državne ceste 74, koji vodi prema jugu, sinoć je još uvijek bio zatvoren, javlja CNN. U nedjelju kasno navečer Nacionalni meteorološki zavod u Jacksonvilleu izdao je upozorenje o gustom dimu koji će se zadržati do ponedjeljka ujutro po lokalnom vremenu, a na nekim mjestima vidljivost je smanjena i na manje od kilometar i pol.

– Bilo je skroz ludo, sjedili smo u automobilu i odjednom se automobil pojavio niotkud – objasnio je Steven Camps, jedan od preživjelih čiji je automobil ostao zaglavljen između dva teretna vozila. Bio je suvozač u automobilu koji su zaustavili upravo zbog slabe vidljivosti, a zatim su začuli lom i škripu kočnica.

– Čovjek koji je nailazio iz suprotnog smjera i zaustavio svoj automobil te kratko s nama prokomentirao slabu vidljivost poginuo nam je pred očima. Prije nego smo uspjeli reagirati, njegov je automobil završio pod kotačima teretnog vozila – opisao je stravični događaj potreseni Camps.

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:48 30.01.2012.

pa na zalost nesrece se ne mogu nigdje izbjeci pa ni kod nas doma ni kod nas u americi ni bilo gdje drugdje, ali ako uzmemo da niko nema toliko auta kaj amerikanci, da nije treba ici u \"auto skolu\" vec samo platis 40$ i ides polagat, da djeca od 15 godina voze aute onda imamo najmanje poginulih na zemaljskoj kugli.

CA
campa
13:18 30.01.2012.

Evo imamo vijest kako je u automobilističkim sudarima poginulo 10 osoba i sidjelovalo 12 automobila na cesti 75 a nigdje podataka o neredima gdje je uhičeno 400 prosvjednika i spaljena američka zastava.Pa zar je i objava vjesti o prosvjedim,a uu svijetu svedeno na treće zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije