Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOSKVA

Deseci ozlijeđenih u sudaru vlakova

Sudar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.04.2017.
u 10:43

Sustav kočenja oštećen je te je vlak udario u zaustavljeni putnički vlak

Dvadeset osam osoba ozlijeđeno je, od kojih je dvanaest hospitalizirano, u sudaru dvaju vlakova na zapadu Moskve, objavile su ruske vlasti u nedjelju.

Do sudara je došlo u subotu navečer kad je strojovođa prigradskog vlaka morao naglo zakočiti kako bi izbjegao udarac u osobu koja se našla na kolosijeku, objavile su ruske željeznice u priopćenju.

Sustav kočenja oštećen je te je vlak udario u zaustavljeni putnički vlak zbog čega je iskočilo nekoliko vagona oba vlaka, istaknuto je u priopćenju.

"Dvanaest je osoba hospitalizirano, od kojih šest u teškom stanju", izjavio je ministar za izvanredna stanja Vladimir Puškov.

>> VIDEO U sudaru dva zrakoplova iznad trgovačkog centra poginuo pilot, drugi teško ozlijeđen

>> Udio broja prometnih nesreća i poginulih u Hrvatskoj veći od europskog prosjeka

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
10:58 10.04.2017.

Pokusajmo razumjeti ovo sluzbeno objasnjenje "nesrece": Zakocio da izbjegne (vozaci auta u sumnjivom stanju obicno imaju situaciju "psa kiji je istrcao pred auto" pa je morao skrenuti i onda izazvao vecu nesrecu) nalijetanje na nasto pa onda vrlo "tvrdo" parkirao na vlak koji je bio iza onoga radi cega je prvotno kocio???? Zvuci kao dobra stara komitetska vremena _ KGB (UDBa) i dalje vuce konce iz mraka pozadine sovjetskog saveza kao i Socijalisticke republike (....) u doba Dusana Dragosavca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije