Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s osam punata

Denis Gugić pobjednik Sinjske alke!

Alka,Sinj
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/15
03.08.2014.
u 18:53

Jaše na kobili Aprilija iz alkarske ergele

Denis Gugić slavodobitnik je 299. sinjske alke s čak 8 punata! Prvu je trku pogodio u dva, a druge dvije u sridu, što mu je bilo dovoljno za glatku pobjedu.

Riječ je o 43-godišnjem ekonomistu koji je na Alki debitirao 1993. godine. Do danas je osvojio jedan slavodobitnički plamenac, a po jednom je pobijedio na Bari i Čoji. Jaše na kobili Aprilija iz alkarske ergele. Momak mu je Saša Miletić (46) iz Sinja, djelatnik u sinjskom Općinskom sudu.

-Bilo je sjajno! Mogu samo čestitati organizatorima, opet ste gradu Sinju osvjetlali obraz! - rekao je predsjednik Ivo Josipović čestitajući slavodobitniku. Naglasio je kako su domoljublje, junaštvo i solidarnost poruke Alke, a riječ je o najvišim vrijednostima. Te su vrline krasile naše branitelje, rekao je, i zahvalio im je na tome.

- Veliko dobro srce hrvatskih ljudi bilo je jače od zla koje su donijele poplave. Hvala svima koji su pokazali dobrotu. Alka je san o dobroj, budućoj Hrvatskoj koja sve te vrline ima u svakodnevnom životu. Svi želimo uspješnu, europsku Hrvatsku. Alka je postala dio europske baštine i vrijeme je da Hrvatska postane dio Europe. Napornim radom to možemo postići – poručio je u svom obraćanju Josipović.

>>Kitarović: Neka Milanović počne raditi svoj posao

>>Pogledajte tko je sve došao na Sinjsku alku!

Komentara 9

SU
suncesmokvemaslina
21:43 03.08.2014.

čestitam pobjedniku!

TR
tramontana
22:08 03.08.2014.

Čestitke pobjedniku.

VE
verakruz
21:58 03.08.2014.

I ovako mali, smiješni ćlanak o 299. Sinjskoj alci ??? Sramotno! Mislim da znam razlog. Ako bi se napisala barem koja rečenica više, morala bi se konstatirati činjenica da je Kolinda G.K. dobila uvjerljivo najduži aplauz od publike i posjetitelja, kao i govor Alkarskog vojvode koji ju je posebno pozdravio naglasivši da od nje očekuje mnogo u idućem razdoblju. Naravno, nije morao ni napominjati da je očekuje kao novu Predsjednicu RH...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije