Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio na optužbe

Denis Bevanda: Ćorićeve optužbe su smjehotresne

ćorić
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
25.11.2014.
u 13:24

Na Ćorićeve suptilne prijetnje s kaznenim prijavama želim samo reći da mi je iznimno žao što su iste navodno podnesene protiv NN osoba

Denis Bevanda, bivši predsjednik Glavnog stana HSP AS-a koji je na tu funkciju nedavno podnio ostavku, odgovorio je na optužbe Glavnog tajnika stranke Pere Ćorića.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

'Danima se već među članovima HSP AS-a šire neutemeljene i pomalo smiješne priče o financijskom stanju stranke koje u svojoj maniri plasira Glavni tajnik Pero Ćorić. Ta djetinjasta razina klevete kojom se manipulira članstvom stranke odnedavno više nije moj problem, već isključivo vaš, no s obzirom da je gospodin Ćorić svoje izmišljotine odlučio podijeliti s medijima, smatram da je moja dužnost obratiti se vama koji još držite do sebe prije nego se obratim široj javnosti.

Dana 12. studenog 2014. primio sam Zahtjev za primopredajom koja se trebala izvršiti dana 17. studenog. Zahtjev je potpisan od strane v.d. predsjednika HSP AS-a Ivana Tepeša sukladno odluci s 13. Sjednice Predsjedništva održane dana 8. studenog 2014.

Odazvao sam se pozivu, ali na svoje iznenađenje 17. studenog u 12,00 h u stranačkoj sam Središnjici u Čulinečkoj ulici u Zagrebu zatekao samo djelatnice Ureda gđu Mirjanu Perčić i gđicu Zrinku Hržić. Vršitelj dužnosti predsjednika HSP AS-a Ivan Tepeš i gđa Silvana Toma nažalost nisu bili prisutni, a na telefonski poziv od strane gđe Perčić v.d. predsjednika je odgovorio da nema vremena za primopredaju. Zahtjev za primopredajom i zapisnik s iste dostavljam vam u privitku.

Na smjehotresne javne optužbe Glavnog tajnika HSP AS-a Pere Ćorića o 198.000 kuna stranačkih sredstava utrošenih u 2013. bez potrebnih računa te fantomskih 400.000 kuna u 2014. koje su navodno pravdane parkinzima i prženim lignjama odgovorit ću javno i to iznošenjem u javnost Izvješća o obavljenoj financijskoj reviziji HSP AS-a za 2013. godinu od strane Državnog ureda za reviziju te Bruto bilance, konta kartice, konta kartice Podružnica i Županijskih vijeća HSP AS-a i izvješća od 1. siječnja do 31. listopada 2014.

Na Ćorićeve suptilne prijetnje s kaznenim prijavama želim samo reći da mi je iznimno žao što su iste navodno podnesene protiv NN osoba. Moje ime je Denis Bevanda, bio sam potpisnik i po odluci Predsjedništva HSP AS-a osoba odgovorna za financijsko-materijalno poslovanje stranke, i spreman sam preuzeti svu odgovornost pred pravosudnim tijelima RH za navodne malverzacije.

Uvjeren sam da su i članovi Nadzornog odbora HSP AS-a također spremni preuzeti odgovornost za poslove koji su prema Statutu HSP AS-a u njihovoj nadležnosti, a tiču se nadzora financijsko-materijalnog poslovanja stranke, te da će biti na raspolaganju pravosudnim tijelima RH pri rasvjetljavanju ovog „misterija“ u čijem je središtu Glavni tajnik HSP AS-a Pero Ćorić.'

>> Ćorić: Ruža Tomašić, mora objasniti na što se trošio stranački novac

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
14:36 25.11.2014.

G. Coric je jos uvijek na nivou hvatanja vola za rogove . I to ce vjerojatno u javnosti ponavljati narednih nekoliko mjeseci. No poznavajuci kapacitete uvazenog gospodina za ocekivati je jos svakakvih napada jer tajnik je stranke koja pravno ne postoji. No izmislice on par tisuca clanova po zurnom postupku. G. Coricu zar ne shvacate da ste otisli u ropotarnicu povijesti zajedno sa vjernim (ne zadugo) v.d -ma

NA
napitak
17:50 25.11.2014.

Ovo se stvarno i dogodilo. Teta Ruža laže kao pas, Pero misli da je predivan i nezamjenjiv, a ovaj Bevanda osim što duguje i mulja još je i dugoprstić,a inteligencija - ajme. Mi članovi smo jedini naje.... Osnovala nam konzervativnu stranku dirigiranu iz europarlamenta, odnosno iz Londona. Statut nitko nije vidio, programske smjernice nepoznanica, jedino što je sigurno da će britanci dati novac. Živjela britanija - hvala Ružo izdajice.

ZE
zerp
18:49 25.11.2014.

Prije komentiranja potrudite se bar informirat....Čorić je dugoprstić i kako prikriti svoje malverzacije kod osipanog članstva nego vikat..drž te lopova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije