Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačali prosvjede
Povratak na članak

Demokratski pokreti u Brazilu udružuju snage protiv predsjednika Bolsonara

Do ponedjeljka je nedavno usvojeni manifest pod naslovom "Estamos Juntos" (Jedinstveni) potpisalo gotovo 200 tisuća ljudi iz svih dijelova političkog spektra, uključujući guvernera iz redova komunista i pjevača koji je nekada podupirao Bolsonara.

Komentari 2

Avatar SharonPO87
SharonPO87
13:41 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

VL
DU
Deleted user
10:52 02.06.2020.

Komunisti, mafija i prodavači droge su združili snage protiv predsjednika Bolsonara koji za razliku od mnogih drugih vođa nije dokidao slobodu i demokraciju korona mjerama, svaki Brazilac koji cijeni osobnu slobodu i demokraciju će stati na stranu Bolsonara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.