Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori za Kongres

Demokrati udružili svoje dame protiv Sarah Palin i "vještica"

demokratkinje
26.10.2010.
u 21:00

Žensku republikansku ofenzivu demokrati su pokušali suzbiti istim oružjem. U kampanji su se aktivirale predsjednica Kongresa Nancy Pelosi, supruga američkog dopredsjednika Jill Biden i prva dama Michelle Obama.

Samo šest dana prije izbora za američki Kongres, demokrati se vrlo vjerojatno nalaze pred porazom kakav već dugo nisu doživjeli. Istraživanje uglednog političkog dnevnika Politico govori da u ovome trenutku čak 30 posto neopredijeljenih birača daje potporu republikancima.

Bio je kao Kennedy

Kada sljedećeg utorka izađu na birališta, na kojima će dati svoj glas za 435 članova Kongresa, 33 senatora te 34 guvernera, američki će birači, tvrde analitičari, pokazati nezadovoljstvo politikom predsjednika Obame jer nakon dvije godine njegova mandata teško je vjerovati da će SAD ubrzo izaći iz krize. Upravo su neopredijeljeni birači tijekom predsjedničke kampanje bili Obamina najvažnija snaga jer su vjerovali da izborom mladog i poštenog Afroamerikanca, kojega su mnogi uspoređivali s Johnom Kennedyjem, dolazi novo razdoblje. Ipak, po dolasku u Bijelu kuću, Obama je razočarao svoje birače jer nije kaznio Wall Street za najveću prijevaru u povijesti svog postojanja, kao što nije proveo ni temeljitu zakonodavnu reformu te pronašao put za izlazak iz krize i otvaranje novih radnih mjesta. Demokrati danas nisu ni sjena pokreta od prije dvije godine, politička klima znatno se promijenila, a jake udarce zadaje im pokret Republikanske čajanke kojim dominiraju žene.

Ona samo plaši ljude

Sarah Palin pokrenula je prije nekoliko dana svoju veliku, završnu turneju SAD-om obećavajući biračima da će američku politiku nakon utorka vratiti na smjer kojim je vođena u vrijeme predsjednika Reagana. Sharron Angle svakodnevno vodi televizijski rat sa svojim demokratskim protivnikom Harryjem Reidom, a među republikanskim je kandidatima i Christine O’Donnell, istaknuta “čajankašica” koja se žali da je čak ni središnjica Republikanske stranke ne podupire dovoljno u predstojećim izborima za Kongres. Njezini su stavovi toliko radikalni da ju brojni republikanci nazivaju vješticom, a na potporu ne može računati čak ni među svim članovima vlastite stranke. Meghan McCain, kći senatora Johna McCaina, izjavila je kako O’Donnell “samo plaši ljude, a ništa ne zna o politici”.

Ovu žensku republikansku ofenzivu demokrati su pokušali suzbiti istim oružjem. U kampanji su se aktivirale predsjednica Kongresa Nancy Pelosi, supruga američkog dopredsjednika Jill Biden i prva dama Michelle Obama. No, za demokrate je sada već vjerojatno prekasno.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
23:09 26.10.2010.

Židovi = potomci robova i haremskih kurvi. Ne postoji narod koji kroz povijest nije porobio tu primitivnu stoku, i koji se nije izredao na njihovim ženama. Od Egipta, Asirije, Babilona i Rima, svi pamte kvalitetu židovskih kurvi koje su bezez ikakvog srama širile noge pred svim drevnim osvajačima. Njihovi židovski muževi mogli su samo slušati njihove krikove seksualne boli ali i zadovoljstva koji su dopirali do kamenoloma ili polja u kojima su robovali navedenim gospodarima. Zbog ove otužne povijesne činjenice kod židova postoji pravilo da se židov postaje po majci a ne po ocu, jer malo koji židov je kroz povijest bio otac svog djeteta. O tome svjedoči i sam 2. svjetski rat i masovno kurvanje židovki, jer iz pouzdanih obiteljskih izvora sam čuo kako židovke uopće nije trebalo prisiljavati čak ni nagovarati na snošaj, već su same širile noge poput najgorih seoskih kurvetina, za samo koricu kruha ili gutljaj vode. Navodno je svaka židovka znala po noći \"obraditi\" po četvoricu ili petoricu, a sutradan bi se sa mužem i djecom ponašala kao prava uzorna židovska majka. I onda se židovi čude što im se smije cijeli civilizirani svijet?

OB
-obrisani-
00:38 27.10.2010.

ovim amerima je sve sprdačina i show u svom dvorištu a u tuđem bombe bacaju i ubijaju ljude

OB
-obrisani-
22:31 26.10.2010.

Ajme pa republikanima se ne piše dobro ako Arnie ne objavi kandidaturu za predsjednika! Žene koje su sad aktualne kod njih su vrlo čudne i usudim se reći kontraproduktivne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije