Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Demokrati svesrdno pomažu Trumpu za novi mandat 2020.

Demokrate predstavlja kao socijaliste, ljubitelje imigranata i pobornike pobačaja

Komentari 6

ST
stefj
22:00 21.02.2019.

Pa demokrati jesu otišli u ekstreme, što je omogućilo Trumpu pobjedu na izborima u ipak poprilično konzervativnoj Americi. Dovoljno je maknuti se iz par velikih gradova, takve konzerve ne možete naći u Hrvatskoj... A inače, demokrati standardnim metodama miču fokus s ekonomije jer tu ne mogu ništa prigovoriti Trumpu. Ako još uspije dogovoriti ugovor s Kinom, VB i EU, osim u ideologiji, demokrati neće imati uporište u ničemu...

VL
AF
afer
05:49 22.02.2019.

Članak je bez supstance. Tramp spašava SAD ekonomiju i zapošljava ljude, uči Amerikance ponovo raditi u svojoj zemlji a ne kupovati tuđe. Ako uspije u Americi, spasiti će i nas, Europljane. I mi smo sve prodali, nitko ništa ne radi samo kupujemo tuđe. Europa se pretvara u ondašnju Kubu, kurve i konobari.

VL
NI
nisamguzonjinsin
07:42 22.02.2019.

Trump će ih razmontirati gore nego prije tri godine.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:37 22.02.2019.

ma tko je to 2016.-e bio slabašan i ranjeni protivnik?! kilari?! imala je sve medije uz sebe i sav državni aparat, i unatoč činjenici da je lagala ko muž joj ,da je privatni mail koristila za službene svrhe, da je direktna krivac za tragediju i ubojstva diplomata u libiji, mediji ju gurali ko neku princezu! plakala je radi poraza sve donedavno, do ugovora o održavanju govora gdje će zarađivati lijepe novce. ko i suprug joj... trumpa mnogi ne vole jer je direktan, nema okolišanja kod njega, i da nije strahovitog presinga i optužbi, sve bez ikakve osnove, na račun ruskog miješanja u izbore (kao da su rusi birali...), danas bi imali mirniji svijet, al demokrati (ironija...) ne vole to. deep state radi punom parom. trump stiješnjen među zidove male špajze. al i takav udara maljem. pelosi neće imati nikakvu povlasticu u tom nadmetanju zato jer je žena. baš suprotno.

VL
IP
ivo.pivo
02:25 22.02.2019.

Najbolja prilika za Trumpa je novi bezlicni demokratski centrist, status quo politicar potpuno diskonektiran od zelja biraca. Promjene koje guraju lijevi kandidati imaju podrsku u anketama medju narodom. Najveca prepreka lijevim kandidatima su korporativni mediji tj njihovi vlasnici koji ce radije imati Trumpa jos 4 godine nego lijevo nastrojenog predsjednika.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
07:59 22.02.2019.

Autor je ocigledno Trumpista haha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.