Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantij
Povratak na članak

Demokracija u Svetoj Nedelji u režiji gradonačelnika g. Zurovca

- Unutar Gradskog vijeća Grada Sveta Nedelja oporbu čine jedino vijećnici stranke HDZ-a što je poznato svim stanovnicima našeg grada i zato se smatramo direktno prozvani od strane g. Zurovca, poručuju.

Komentari 3

ST
stefj
11:48 22.12.2020.

Ah, boli... Vidi se da je to sve isti politički milje, pismo kao da je pisao Grbin, same insinuacije i političke dogme... Dajte malo konkretno: tko je kupio zemljište i po koliko, kakva je veza tog dotičnog i Zurovca. Dajte koga je to zaposlio, ako je zašto je to mjesto nepotrebno. Ako je blagajna prazna, na što se bespotrebno trošio novac itd... Dajte konkretne primjere, iz teksta ispada da ih ima, pa dajte navedite koji.

VL
ZA
Zapadnjak
19:48 22.12.2020.

Nastranu sve (premda je tesko staviti na stranu besplatnu hdz propagandu doslovno pisanu rukom hdzovca prenesenu u cijelosti, inace ako se nesto demantira, objavi se ta i ta informacija je bila netocna, cinjenica je to i to, vidim po tome i tome, i na netocnost je ukazao taj i taj) , ali ovaj dio po kojem se uspjeh nekog grada mjeri velicinom proracuna (potrosnje tudeg novca od strane politicara na razne uhljebe, interesne skupine i kriminalne javne nabave) je stvarno zalosno i pokazuje tragicno nerazumijevanje trzisnog nacina razmisljanja...

VL
DU
Deleted user
12:34 22.12.2020.

Kao da su opisali dan u Saboru. Samo uz zamjenu uloga. Tamo Njonjo i Bačić teroriziraju na ovdje opisani način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.