Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMJER PUTINA, XIJA, TRUMPA...

Moćni pojedinci sve više okupiraju scenu i vladaju svijetom po svojim pravilima

31.03.2023.
u 23:50

Moćni pojedinci sve više okupiraju scenu i vladaju svijetom po svojim pravilima: Putin je kemijao ustavom, da bi mogao ostati doživotno na vlasti i, u konačnici, pokrenuti rat protiv Zapada; njegov kineski saveznik Xi Jinping mijenjao je statut partije da može još jedan mandat ostati na čelu države. Oni se povezuju u savez za borbu protiv Amerike koja svoje predsjednike može regularno smijeniti.

Komentara 6

DU
Deleted user
01:25 01.04.2023.

a sta to demokratske zemlje rade drugacije nego nedemokratske? demokracija je ionako iluzija popdmetniuta malom covjeku. probajte nesto promjeniti u demokraciji a sto nije po volji vladajucoj sviti, evo samo kanada , francuska, u kanadi blokirali ljudima racune u bankama, francuski policajci tuku svoj narod, nisu li takvi scenariji bili rezervirani samo za nedemokratske zemlje. glavu iz pjeska molim, kako je kina isprovocirala amere da iz kako su to oni nazivali fer trzisna ekonomija i konkurencija i sve je bili tako fino dok nisu dobili stvarnog konkurenta ostalo znamo ,podmetanje nogu izmisljanje tople, spijunaza...

Avatar Dzambo1
Dzambo1
03:19 01.04.2023.

Daj malo budite ''ozbiljni''...kakva Demokracija....kakvi bakaraci...sve dok se veliki novac daje u ''lobiranje'' Demokracija nepostoji...a po vama je ako Zapadna drzava moze smjeniti ili birati svak malo novog Predsjednika da je to Demokracija...pa nisu vise mnogi ''slijepi''...a pred izbor u takvim Demokracijama kandidati ''obecavaju'' sve i svasta a kad dodju na vlast vecinom ispunjavaju samo ono u sto su razni lobiji ulozili novac u njihove kandidature...i pogledajte malo natrag u povijest i vidjecete da jedina drzava koja se ''hvali'' Demokracijom istovremeno je imala najvise atentata na svoje predsjednike a kad se jos malo bolje pogleda vidi se fino da su ti svi ''skrenuli' sa puta onih koji stvarno vladaju i gle cuda ubrzo se desi neki atentat ili pokusaj atentata na takve osobe...

Avatar Noldor
Noldor
08:18 01.04.2023.

Bidena dinosauru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije