Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Demografski problem u nas postoji samo na retoričkoj razini

Svako rođeno dijete i svaki mladi čovjek koji se nije odselio dobitak je za zemlju

Komentari 6

RE
realisticki
13:30 12.09.2015.

Naslov članka, ne podudara se sa sadržajem članka. Na demografsko stanje, kod nas i Europi dalo bi se puno komentirati. Trenutno treba pričekati kako će završiti emigrantski val, koji trenutno traje, pa da bi se moglo pisati sigurnije na tu temu. Dijana Jurasić piše da bi pisala, i nešto zaradila, a puno toga u ovom tekstu ne poklapa se sa stvarnosti.

VL
BA
bakulušić
14:21 12.09.2015.

Nevladine udruge i takozvani ljevičari znaju rješenje problema. Zašto rađati male Hrvate i izlagati se opasnosti da dobijemo više desničara kad možemo naseliti migrante i eventualno vratiti Srbe. Nije važno tko smo, koje boje, vjere...važno je da ima tko raditi, puniti državnu blagajnu iz koje će Nevladine udruge dobivati sredstva i zajedno sa takozvanim ljevičarima pokazivati nam put u Novi život, pun humanosti, ljubavi, samilosti, ljepote...i oslobađati nas zločestoće koja se u nama skupljala tisućljećima.

VL
Avatar hugo69
hugo69
12:33 12.09.2015.

hahah što bi reko Pervan hrvata je sve manje i manje na kraju ce ostat Čobanković sam :'')

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
17:32 12.09.2015.

Naslov je dovoljno rekao...da ne čitam dalje %-)

VL
FE
fefellerunt
20:33 12.09.2015.

Po količini minusa je očito da se gomila prepoznala u mom komentara od papkara do polovnjača , pa neće se od te gomile očekivati da drže do morala i poštenja , njihovo je znanje u tome da oni koji su im omogućili da se tjeraju žive u siromaštvu, jer zakon je odredio da siromašni muškarci moraju uložiti trud i znanje kako bi gomila smeća mogla da uživa

VL
FE
fefellerunt
12:13 12.09.2015.

Natalitet je još i veliki kada se uzmu u obzir moralne vrijednosti Hrvatica, od kojih su većinom još i nekakve katolkinje ,koje uopće ne drže do učenja crkve, nego da su vjernice smatraju time da se tjeraju sa svećenicima . . Naravno uvijek će se naći papkara koji će oženiti ofucanu hrvatsku polovnjaču stariju od 30 godina preko koje je prešlo nekoliko punih autobusa ,sa nekoliko abortusa iza sebe i kojoj ljubanvik ima preko 60 godina, donekle i zato jer beskorisna stvorenja čine preko 70% zaposlenih na državnom koritu gdje se dobre plaće i nikakav rad ,a eto i udovicama branitelja, uz dobru mirovinu daje se mogućnost da nađu nekog mladog siromašnog muškarca i omoguće mu da žive životom dostojna čovjeka , za razliku od onih koji su prešli 50-u jer i po članku ove građanke hrvatske vidi se da je njihov život za nju potpuno nepotreban . zato uskoro s emože očekivati dsa će hrvtaice n aumjetnu oplodnju i za to tražiti najmanje 20 000 € od države, jer ipak treba platiti to što se hrvatica neće moći tjerati nekoliko mjeseci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.