Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DZS OBJAVLJUJE KONAČNE REZULTATE POPISA

Demograf: 'U Hrvatskoj su ostali većinom stariji, bogati i oni povezani s politikom'

17.09.2022.
u 20:55

Podaci o vjeroispovijesti i manjinama koji će se objaviti pokazat će vjerojatno da se nešto malo povećao broj ateista i nešto malo smanjio broj prevladavajuće katoličke vjeroispovijesti.

Komentara 73

Avatar Keep_calm
Keep_calm
21:06 17.09.2022.

Kako ste mogli zaboraviti napomenuti da su ostali i svi oni povezani s medijima...

ZE
zeko386
21:25 17.09.2022.

Sramota neviđena...godinu dana vam je trebalo za obradu podataka, lijenčine beskorisne.2001 sam osobno skupljao podatke i sve je bilo obrađeno u roku od 3 mjeseca...a excel tablici koju ste stavili na stranice da i ne komentiram..vi ste ujedno i nepismenii kada takvu tablicu stavljate na web!

SL
slavenZadravec
21:00 17.09.2022.

Gotovo je nevjerovatno da se uz svu današnju tehnologiju rezultati popisa u Hrvatskoj objavljuju brzinom kao da živimo u starom Egiptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?