Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stjepan Šterc:
Povratak na članak

'Bez hrvatskog iseljeništva nema demografske revitalizacije, druga populacija bi mijenjala hrvatski identitet'

Šterc: Političari su oni koji ne razumiju, ništa ne poduzimaju i sve im je drugo važnije

Komentari 12

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
07:30 08.11.2016.

Bravo Sterc!

VL
RO
rotšild
10:13 08.11.2016.

Gospodine riječi vam se pozlatile.

VL
DU
dubravkai16
10:00 08.11.2016.

Poštovani G. Šterc vi ste 100% u pravu, ali izbori su iza nas, i sad političari imaju drugog posla, moraju si povečati plače, kupiti nove stanove urediti poslovne prostorije, kupiti automobile, mobitele i ostalo. Pa ne mogu sada o demografijii koga briga za to, izbori su prošli. Puno su toga pričali prije izbora, a sad nam kolo vodi "K-plus" ministar, pa valjda znate što to znači.

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
10:04 08.11.2016.

Gospodin Šterc zna sto prica zato on u Hrvatskoj nikad nece imati vaznu funkciju niti ce odlucivati o čemu bitnom. Narod takve ne moze prepoznati jer domet koji im ostavljaju mediji i svjetski centri moci je na dva intervijua tijekom 3 godine.

VL
CR
cronada
08:11 08.11.2016.

Eh kada ce to politicari /narod doma skuziti koji potenciali su u dijaspori!?!!Za neg.kritiku su spremni, zasto je to tako???

VL
AV
AVIM
12:48 08.11.2016.

Samo i jedino prpaganda sebe i svojih prijatelja.Zasto Sterc i ostali nisu napravili po 5-6 djece ili nasi politicari jer imaju mogucnosti i to velike.Evo prijedloga ...odmah i s vugdje na teritoriju RH iskljuciti struju ,TV signal,internet ,i telefone,mobitele samo 20 dana i vidleti cete za 9 mj rezultate

VL
ME
Meter
09:07 08.11.2016.

A što s tim slavnim identitetom? Opet i stalno smo najbolji na svijetu? Drugi nam n i u čemu nisu ni do koljena?

VL
DU
Deleted user
06:33 08.11.2016.

Za sve su krive nesposobne vlasti nase drzave,znaci od presjednika drzave,pa nadolje,i to ne samo ova sada,nego apsolutno sve vlasti,od Tudjmanove smrti pa na ovamo,pa evo ti najnovijeg primjera,imali smo zadnjeg premijera,ni je ni jedan dan posteno bijo premijer za 4-5 mjeseci,i snjegovim smjenjivanjem,on ce i dalje dobijati godinu dana placu od nekih 3 tisuce eura,a mozda i vise,pa za sto molimo vas da nama obicnim smrtnicima to pojasnite,eto zasto maldi bjeze i to nazalost bez povratka,pa ni je lud se vracati,a imati 2 tisuce eura placu,i sve drugo obezbjedjeno.

VL
G4
G_4
09:04 08.11.2016.

Ministrica je pozvala demografe da stalno upozoravaju na propuste?!?!? Pa upozoravaju ovi već godinama i ništa se ne događa. S obzirom da Šterna nitko ne sluša neka lijepo čovjek barem unovči to svoje zalaganje npr. svaki skup kojemu je tematika identična onoj koju je već izlagao 100% dnevnica gore pa će se možda netko zapitati zašto on toliko naplačuje što on to nama važno ima za reći. Sve vlade bacaju floskule mora se slušati struka i sl., a kada struka nešto predloži e onda demografi nisu kompetentni, a ti isti koji kakti nisu kompetentni nam uče djecu na sveučilištima. Ono vrtimo se u krug.

VL
DU
Deleted user
00:21 08.11.2016.

Odselili ste se iz Hrvatske manje ili vise samovoljno I sad bi htjeli imati utjecaj iz inozemstva na politku u Hrvatskoj. Meni to nekako ne stima. Ali opet ako Hercegovci mogu drmati Hrvatskom iz druge drzave zasto ne bi i vi to mogli?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.