Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provalili u stan

Deložiraju obitelj samohrane majke oboljele od PTSP-a

deložacija (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
19.07.2013.
u 10:02

Tomić navodi da je samohrana majka oboljela od PTSP-a i da je nezaposlena, no u zamolbi ne prilaže nikakve dokaze

Obitelj Tomić Mande, koja tvrdi kako je samohrana nezaposlena majka oboljela od PTSP-a, danas će biti deložirana iz stana u Sesvetama, u ulici Brune Bjelinskog 14, doznaje se iz Gradskog ureda za imovinsko-pravne odnose.

Prije provale u stan u Novom Jelkovcu, obitelj Tomić je bespravno koristila gradski stan na adresi Šibenska 1, a nakon što su iz njega deložirani u travnju 2006., ponovno su provalili u stan u vlasništvu Ministarstva branitelja na adresi Lanište 13.

Manda Tomić ne nalazi se na važećoj listi reda prvenstva za dodjelu gradskog stana i nije podnijela zahtjev za legalizaciju svog stambenog statusa, a ne postoji nijedna preporuka nadležnog Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, odnosno Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, za odgodom provođenja ovrhe.

U zamolbi za odgodom deložacije Tomić navodi da je samohrana majka, oboljela od PTSP-a, nezaposlena, no toj zamolbi nije priložila nikakve dokaze poput medicinske dokumentacije ili uvjerenja sa Zavoda za zapošljavanje.

>> Deložirali Papagena jer je ilegalno uselio obitelj u tuđi stan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije