Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozio unatrag

Dekan novosadskog fakulteta udario pješaka u Zagrebu

hitna pomoć
Borna Filić/PIXSELL
22.11.2013.
u 19:12

Nesreća se dogodila ispred hotela International u četvrtak oko 20 sati. Pješak K. M. zadobio je nekoliko prijeloma

Komentara 3

MO
mozel
22:17 22.11.2013.

U njemackoj voznjom unatrag ili rikverc i ako udaris i ozlijedis pjesaka kazna zatvora je od 1 pa do 5 godina,ali kojiko vozacku oduzima nije mi poznato.

Avatar Joja
Joja
10:07 23.11.2013.

hm.....a mogu rec da i pjecasi malo gledaju a ne samo ko kokos bez glave, desilo se da idem u unatrag i upalim sve 4 zmigavca opet neki ko nojevi uzdignute glave prelazu

AA
aabbcc
13:01 23.11.2013.

Nesrece se desavaju i prisjetih se slucaja kada je vozacica u rikvercu u takvoj situaciji umjesto na kocnicu panicno pritisnula ponovo gas te zenu gazila preko cijelog trga do prve bandere...strava, uzas.... !!!! Sest hitnih je odvozilo zatecene u bolnicu,, kojima je bilo lose od vidjenog dogadjaja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije