Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE KRIVAC

Degutantan zločin u Indiji zgrozio svjetsku javnost: Trudnoj slonici podmetnuli voće s petardom

Foto: Facebook
1/3
03.06.2020.
u 11:57

Glavni šef redžera Surendrakumar tvrdi kako je cilj tog odvratnog čina bila eliminacija slonice. Naredio je istragu i najavio kako će se krivac kazniti.

Stravičan zločin zaprepastio je svjetsku javnost. U okrugu Malappuram u indijskoj saveznoj državi Kerala ubijena je trudna slonica. 

Navodno je jedan od lokalnih stanovnika nahranio slonicu ananasom u kojem se nalazila petarda, a voće je eksplodiralo u njezinim ustima zbog čega je zadobila teške ozlijede jezika i usta te slomljenu vilicu. 

Glavni šef redžera Surendrakumar tvrdi kako je cilj tog odvratnog čina bila eliminacija slonice. Naredio je istragu i najavio kako će se krivac kazniti, javlja The Hindu. 

Vijest o stravičnom činu dospjela je u javnost kad je rendžer Mohan Krishnan objavio emotivni status. 

- Svima je vjerovala. Kada je pojela ananas, on je eksplodirao. Morala je biti šokirana ne misleći o sebi, već o mladunčetu koje je trebala roditi za 10 do 20 mjeseci - rekao je rendžer Mohan Krishnan.

Istaknuo je kako nikad nikom nije naudila čak ni kad je trčala kroz selo u potrazi za hranom. Opisao je kako uronila svoju glavu kako muhe i insekti ne bi došli na ozlijeđene dijelove tijela, te je objavio slike slonice u vodi. 

Iako su je pokušali spasiti, zbog težina ozljeda slonica je naposljetku uginula. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije