Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stari sjaj'

Defile oldtimera ulicama Vinkovaca

Oldtimeri
Foto: Branimir Bradarić
1/4
08.05.2016.
u 15:20

Najviše pozornosti izazvao je Packard iz 1937. godine koji je u vlasništvu Ivana Bagarića iz Nove Gradiške

U sklopu III. Slavonskog oldtimer rallya „Vinkovci 2016.“, kojemu su organizator Oldtimer klub „Stari sjaj“, danas je ulicama Vinkovaca prodefiliralo 50-ak oldtimera. Bila je ovo prilika da građani vide i uživo automobile stare više desetljeća koje su sve krasili visoki sjaj i zavidna forma.

Najviše pozornosti izazvao je Packard iz 1937. godine koji je u vlasništvu Ivana Bagarića iz Nove Gradiške. Kako je pojasnio prvi Packard automobili proizvedeni su još 1899. godine dok je posljednji automobil te tvrtke proizveden 1958. godine. Dodao je kako je riječ je o brandu luksuznih automobila koje je proizvodila prvo Packard Motor Car Companyu u Detroitu, a potom Studebaker-Packard Corporation u South Bendu u Indiani.

- Već šest godina za redom okupljamo se s tim da nam je ovo treće okupljanje u sklopu Slavonskog oldtimer rallya. Sveukupno je pedesetak vozila koja su u Vinkovce pristigla sa svih strana Hrvatske i susjedne BiH, rekao je predsjednik Oldtimer kluba “Stari sjaj” Vinkovci Tomislav Šunjić.

Bila je ovo još jedna prilika da Vinkovčani iz blizine razgledaju oldtimere, raspitaju se o njihovim voznim karakteristikama, kada su proizvedeni, koliko troše, koja im je cijena ali i da naprave brojne fotografije za uspomenu. 

>> Kao iz filma: Prodaje DeLorean na Njuškalu za 225.000 kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije