Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Dečko s kojim je prekinula prije 12 godina živio na njezinu tavanu

U potragu za "stanarom" na tavanu medicinska sestra poslala je djecu jer su je iz dana u dan iznenađivali čudni zvukovi na tavanu i ispadanje vijaka iz stropnih obloga
13. rujna 2012. u 15:02 10 komentara 26 prikaza
bivši na tavanu
Foto: Screenshot (YouTube)

Žena iz okolice Charlottea u Južnoj Karolini na tavanu je pronašla neočekivanog podstanara, svog bivšeg dečka s kojim je prekinula prije 12 godina. Samohrana majka koja ima petero djece poslala je dvojicu najstarijih sinova i nećaka na tavan kako bi otkrili tko ili što proizvodi buku na tavanu. Mislila je da je riječ o životinji ili eventualno duhu, ali nikako njezinu bivšem dečku, 44-godišnjem bivšem osuđeniku kojega su dječaci pronašli sklupčanog uz cijevi grijanja.

Medicinskoj sestri, koju su mediji kako bi zaštitili njezin identitet nazvali Tracy, bivši dečko, koji je prije dva tjedna izašao iz zatvora i za kojim policija traga, slao je pisma, a posljednji put Tracy ga je vidjela prije godinu dana kada je obavljao neke poslove oko kuće.

Šokirana Tracy tvrdi da je bivšem dečku jasno i glasno poručila da je s njihovom vezom gotovo te kako ne želi imati nikakve veze s osuđenim pljačkašem i dilerom koji joj je čak jednom prilikom i ukrao automobil.

Bivši dečko navodno je kroz stropni otvor za ventilaciju špijunirao Tracy, a u potragu za "stanarom" na tavanu medicinska sestra poslala je djecu jer su je iz dana u dan iznenađivali čudni zvukovi na tavanu i ispadanje vijaka iz stropnih obloga.

Policija, a ni sama Tracy još nisu utvrdili kako je bivši osuđenik ušao u kuću samohrane majke, a u pretrazi tavana pronađene su plastične čaše pune urina i otisci lica oko ventilacijskog otvora koji se nalazi iznad Tracyna kreveta. Pretpostavlja se da je 44-godišnjak živio u kući medicinske sestre otkako je izašao iz zatvora.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • Kora:

    Ljubav.

  • marcellus:

    izašao iz zatvora a policija traga za njim? Jel izašao ili pobjegao?

  • Tex_Willer:

    simpatičan mladić Sigurno bi naše sudstvo našlo kakvo fino opravdanje za njega...