Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA SVIH STRANAKA OPORBE

Debakl s obnovom: Oporba nakon opoziva Horvata kreće i na Plenkovića. Doznajemo njihov plan

15.01.2022.
u 20:48

Odbijenica Europske komisije na zahtjev da nam se produlji rok za povlačenje 5,1 milijarde kuna iz Fonda solidarnosti koje Hrvatska mora potrošiti do lipnja ove godine, a namijenjenih obnovi potresom načetih zgrada javne nabave, natjerala je opoziciju na djelovanje. Kako doznajemo, u četvrtak će biti održan i sastanak na koji će biti pozvani predstavnici svih oporbenih stanaka u Saboru. Za opoziv Darka Horvata većina oporbenih zastupnika spremna je dati glas, no pojavila su se razmišljanja da treba ići na viši nivo...

Komentara 54

SL
slavenZadravec
21:58 15.01.2022.

Zagreb: Treba prestati fetišizirati svaku zgradu u Donjem gradu kao izuzetno kulturno dobro s obavezom obnove "na sliku i priliku". Dok god se to ne učini obnova će biti / bi bila prespora i prezahtjievna da bi bila moguća. Uostalom, širem centru Zagreba itekako nedostaje arhitektonske suvremenosti, živosti i upečatljivosti.

OD
Ostanite_doma
01:39 16.01.2022.

Pa hrvati iseljavaju zbog besparice i neimastine a naši stručnjaci neznaju potrošit besplatne novce. Pa šta smo mi Bogu zgriješili, ovo nemože gore

PR
prokurator
00:30 16.01.2022.

ČESTITKA Hrvatskoj za 30. obljetnicu priznanja je rezultat popisa stanovništva i povlačenje 50mld za obnovu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?