Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO
Povratak na članak

#DE_facto: Mačke i psi kao zamjena za obitelj i prijatelje?

Bez obzira radi li se o psima ili mačkama – u 40% njemačkih kućanstava živi barem jedan kućni ljubimac.

Komentari 2

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
19:05 24.11.2017.

Životinje mogu biti dobar prijatelj i nekada su bolji prijatelji od ljudi, ali ne smijemo dopustiti da se posvetimo "odgajanju" ljubimca ,a djecu ne želimo imati jer tako ubijamo svoj narod dok se drugi (strani narodi) u našoj državi kote i prestižu nas. To se događa u Njemačkoj i neka mole Boga da im pošalje nekoga tko će ih spasiti jer mogu oni imati sve u bili najpoželjnija država na svijetu, ali ako ti narod nestaje ,a drugi preuzimaju onda je uzalud sve. Zato Europski narodi budite se dok još ima vremena !!!

VL
ME
Menjik
11:12 24.11.2017.

u mojoj zgradi ima više kucnih ljubimaca nego djece. bolesno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.