Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravda za davida

Davor Dragičević: Znam tko mi je ubio sina! Imam USB sa snimkama nadzorne kamere

Foto: YouTube
08.04.2019.
u 09:47

Rekao je da istinu o smrti njegova sina znaju i Milorad Dodik i Dragan Lukač

Otac ubijenog mladića Davida Dragičevića Davor Dragičević jučer je u Dnevniku BHT-a, točno godinu dana od prvog sprovoda njegova sina u Banjoj Luci, rekao da zna tko je ubio Davida, prenosi Dnevni avaz.

– Danas je godišnjica prvog pokopa mojeg sina. Dijete je, nažalost, bilo dva puta pokopano. Mi znamo tko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao 18. ožujka 2018. godine, snimku s kamere Raiffeisen banke u 2.32 sata. Mi znamo istinu i znamo tko su ubojice Davida Dragičevića. Imam ovo, ponavljam, a ako to pokažem, onda će u BiH biti krvavi rat – rekao je Davor Dragičević.

 

Davor koji je trenutačno u Austriji u razgovoru preko Skypea pokazao je USB stick na kojemu se mogu vidjeti snimke nadzorne kamere iz noći kada je nestao David.

Rekao je da istinu o smrti njegova sina znaju i Milorad Dodik i Dragan Lukač.

– Oni trebaju samo sve procesuirati kako bi došlo do pravde, a ako ne budu, Davor Dragičević ovo će pustiti u javnost i vratiti se u Banju Luku, a poslije neka bude što hoće, ovo su gledali i Lukač i Dodik i svi i tužitelji – dodao je Dragičević.

 

 

 

 

Komentara 15

Avatar Tračalo
Tračalo
09:53 08.04.2019.

Uvijek su drugi krivi, da ima dokaze već bi ih iskoristio

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:01 08.04.2019.

Pa pokaži već jednom.

Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
10:01 08.04.2019.

I Todorić je govorio iz Londona da ima hrpu dokaza protiv nekih, BLEF naravno jer da ima sve bi ih dao medijima. Dragičević ovime blefira kako bi ovi mislili da ima nešto pa ako ga ubiju da će to ko ko u filmovima dospjet negdje u javnost. Da stvarno ima tražio bi neke strane službe da ga zaštite i sve dao u javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije