Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV IZ SDP-A
Povratak na članak

Bernardić poslao pismo Petrovu: 'Razgovarajmo u kakvoj RH želimo živjeti za 35 godina'

Bernardić Petrova upozorava da Hrvatska nema jasnu viziju svoga razvoja, niti hrabrosti za konkretne reforme koje bi zahvatile upravljanje državnom imovinom i pokretanje mrtvog kapitala za dugoročnu dobrobit društva

Komentari 8

KL
Klarahrv
12:29 09.12.2016.

Želimo živjeti bez ulica i trgova koji nose ima zločinca tita.

VL
TP
trias politica
13:07 09.12.2016.

Nadam se samo ne u jugokomunističkoj.

VL
MA
Malinac
12:42 09.12.2016.

U kakvoj RH zelimo zivjeti za 35 godina boze me sacuvaj zar nebi bilo bolje da ga je pozvao da razgovaraju u kakvoj drzavi danas trebamo zivjeti danas ako se uredi drzava bit ce uredjenija i za 35 godina sto znaci da odmah treba poceti sa rasciscavanjem da bi se sutra vidjelo bolje a ne za 35 godina.

VL
DU
Deleted user
14:12 09.12.2016.

želimo živjeti u Hrvatskoj u kojoj ne bi u vlasti trebali biti neprijatelji Hrvatske.pa da vidimo tko su : pripadnici neprijateljskih postrojbi zapošljeni u hrvatskoj policiji,pripadnici stranke koja je napustila Sabor kad se glasovalo o neovisnosti,jugonostalgičari koji su tu da ocrnjuju "svoju" domovinu,osobe koje svakog Hrvata(koji se time ponosi) nazivaju ustašom,osobe koje su u stanju i Jean Michael Nicholiera nazvati ustašom jer je bio pripadnik HOS-a i nosio je oznaku HOS-a na kojoj piše -za dom spremni-.Nadalje ,neprijatelji Hrvatske su i svi lopovi koji su tijekom rata doslovno pljačkali državu u privatizaciji (levičari su pričali mantru o 200 obitelji,do neki dan ,kada je jedan ugledni sdp-ovac rekao kako je bogatstvo Hrvatske od 45 milijardi kuna u rukama 15 000 ljudi). Neprijatelji Hrvatske su i suci (od Ustavnog suda na niže ,na svim razinama,jer su za proviziju kočili postupke i oslobađali notorne kriminalce).Neprijatelji i pljačkaši Hrvatske nisu pripadnici jedne stranke,već svih stranaka u RH (jer lopov ,je lopov,a plijen ,je plijen).Na kraju, hrvatska Istra je pod kontrolom jedne stranke od osamostaljenja (funkcionira kao Sicilija u Italiji)-cosa nostra i nitko ne reagira da mafiju strpa u zatvor,političari lijevi i desni dobiju svoj PIZZO i puste ih da dalje pljačkaju. --kakvu Hrvatsku želimo ?slobodnu od svih zločinaca na cesti,ulice i trgovi bez imena zločinaca,obrazovanje djece za život u zvanjima potrebnima ovoj državi,a ne fakultetima pametovanja i mudrovanja (filozofski fakultet proizvodi najveći broj neproduktivnih zvanja,nepotrebnih da bi Hrvatska prosperirala),osnovno obrazovanje treba stimulirati znanje,a ne da imamo inflaciju odlikaša (kojima roditelji u osmom razredu još vežu vezice na obući).Hrvatsku koju će svi njeni državljani voljeti i raditi za njeno dobro ,mozgom,jezikom i rukama,bez puno pametovanja. Milanović je bio žutokljunac,Bernardiću ti djeluješ još "pliće"(u 21. stoljeću u Hrvatskoj se ne kliče zločincu Hrvata Titu i očekuješ da ti Hrvati daju podršku,Zoki je progledao na kraju mandata ali kasno).

VL
DU
Deleted user
13:32 09.12.2016.

Dok Bernardić eventualno dođe na vlast biti ću u staračkom domu. A ako ipak dođe iseliti ću i ja iz Hrvatske pa tražiti dom negdje u boljem svijetu.

VL
OV
Ovozemaljski
13:47 09.12.2016.

Iducih 35 godina cemo poduzetnicima dignut poreze na 99.8%, a povecati place politicarima i birokratima za 500%. Tako ja vidim Hrvatsku za 35 godina tko god da bio na vlasti!

VL
CR
CROLINDA
14:24 09.12.2016.

2016. godine u državi Hrvatskoj ovi SKOJevac javno kliče Maršalu iz pakla- progonitelju ideje o državi Hrvatskoj i antihrvatskoj zločinačkoj jugokomunističkoj Partiji

VL
CR
CROLINDA
14:19 09.12.2016.

sada odmah želimo živjeti u Hrvatskoj bez morbidnih trgova maršala iz pakla koji je izvršio nad Hrvatima mirnodopski genocid zvani Križni put hrvatskoga naroda i koji nije dao ni maštati o ikakvoj državi Hrvatskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.