Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Povjerenstvo za Agrokor – platforma Todorića i Bernardića

Premda je dao vjetra osnivanju povjerenstva, Todorićev istup čini ga samo besmislenijim

Komentari 4

DR
droza
15:00 24.09.2017.

Gospodine Jurasić, odličan pregled ovij novonastalih elemenata kojima se bombardira javnost. Osoba zadužena za ispisivanje Todorićevih blog-pamfleta, u njegovo ime, vrlo perfidno pokušava utvrditi obrambene pozicije za Iveka. Jer da kojim slučajem doista posjeduju ikakvu dokumentaciju i raspolažu kompromitirajućim materijalima, javnosti bi ih kroz medije, davnih dana predočili. Dakle, ovo su samo svojevrsna nastojanja u pokušaju odgađanja neizbježnog. Kod Bernardića neizbježna je smjena sa pozicije šefa SDP-a, a kod Tododorića, neizbježan je pravosudni epilog. Dakle, ponavljam, izvrtan osvrt gospodine Jurasić, čestitam!

VL
SV
svenson
18:10 24.09.2017.

Bernadic je skroz u autu jedan dan napada vladu da cuvaju leda Todoricu a sad je druga pjesma sad mu je saveznik.Covjece otidi vec jednom jer stalno buncas

VL
ZV
Zvjerko
14:04 24.09.2017.

Povjerenstvo za Agrokor – platforma Todorića i Bernardića? A koja je platforma hrvatske vlade? Nacionalizirati privatnu kompaniju, upumpati u nju milijune (milijarde) kuna, a onda ju ponovo prepustiti Todoriću obzirom da Ustav RH jamči neotuđivost privatnog vlasništva i nikakav Lex-Todorić ne može biti jači od Ustava. Sve više sam dojma da je to sve namjerno napravljeno da bi se Agrokor oporavio našim novcem, a onda se dobit podjeli tako da Todorić natrag dobije oporavljenu firmu, a akteri iz vlade proviziju od Todorića. Sve po zakonu jer za političku odgovornost ne postoji kazna (osim na izborima, ha, ha, ha, ha), a narodu rastu magareće uši.

VL
NV
NV
13:45 24.09.2017.

Možete uhititi Todorića ali će istina isplivat. Protuzakonito mu želje oteti Agrokor,najaču tvrtku u regiji. On je već počeo svoju borbu i to vrlo umješno. Na kraju sudskog epiloga hr će mu iz proračuna platit sve. I što će onda!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.