Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BRITANIJA

David Miliband najavio kandidaturu za šefa laburista

David Miliband
REUTERS
13.05.2010.
u 09:05

Britanski mediji Davida opisuju kao mladog, briljantnog štićenika bivšeg premijera Tonyja Blaira, ističu kako ga poštuju i kolege u inozemstvu te da se o njemu govorilo kao mogućem kandidatu za šefa diplomacije Europske unije.

Dojučerašnji britanski ministar vanjskih poslova David Miliband objavio da će se kandidirati za novog šefa Laburističke stranke, nakon što je Gordon Brown u ponedjeljak najavio povlačenje s te funkcije, javili su britanski mediji.

Miliband (44) je prvi kandidat koji je najavio kandidaturu, a postoji mogućnost da se za tu poziciju natječe i njegov mlađi brat Ed (41). Britanski mediji Davida opisuju kao mladog, briljantnog štićenika bivšeg premijera Tonyja Blaira, ističu kako ga poštuju i kolege u inozemstvu te da se o njemu govorilo kao mogućem kandidatu za šefa diplomacije Europske unije.

Kongres Laburistričke stranke održat će se koncem rujna u Manchesteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije