Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci na terenu

VIDEO Šok u Daruvaru: Požar u centru grada, smrtno stradala osoba

požar u Daruvaru
Foto: Klikni.hr
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.12.2023.
u 20:38

Zapalila se zgrada na Trgu dr. Franje Tuđmana u kojoj je smješten i novoobnovljeni dječji dispanzer

U požaru zgrade u centru Daruvara, koji je buknuo u subotu oko 17.40 sati, umrla je jedna osoba, potvrdio je zapovjednik daruvarske Javne vatrogasne postrojbe Zdenko Brandeis. Zapalila se zgrada na Trgu dr. Franje Tuđmana u kojoj je smješten i novoobnovljeni dječji dispanzer. Požar je zahvatio stan koji se nalazi iznad dispanzera.

Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, koji su na teren izišli s četiri vozila, spriječena je i veća tragedija jer se vatra brzo rasplamsala i prijetila je da će zahvatiti i okolne stanove.

Portal Klikni.hr piše kako je u stanu koji se zapalio živjela starija, teško pokretna žena. No nije potvrđeno je li ona stradala. Nagađa se i kako je požar uzrokovala plinska boca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije