Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasite živote!

Darujte krv! U Splitu alarmantno, a i u Zagrebu nedostaje zaliha

krv
Za grad
03.07.2013.
u 16:53

"Zbog povećanog broja transplantacija organa bolnicama je hitno potrebna naša krv. Idemo spasiti živote i zajedno ju donirati", napisali su iz stranke "Za grad" u pozivu na akciju.

U Splitu je situacija alarmantna, a i u Zagrebu nedostaje zaliha krvi pa se pozivaju svi ljudi dobre volje da daju krv kako bi se pomoglo bolesnicima koja je potrebna.

U KBC-u Split je situacija alarmantna, a najviše nedostaje krvnih grupa A+, A-, 0+ i 0-, piše Slobodna Dalmacija. - Situacija je teža nego prije nekoliko dana i stoga apeliramo na sve one naše sugrađane koji su voljni pomoći i dati svoju krv da to i naprave - rekla je dr. Hanija Jadrić, zamjenica voditeljice Odjela za transfuzijsku medicinu KBC-a Split.

Stranka \"Za grad\" je na svojem Facebook profilu stavila poziv za akciju darivanja krvi koja će se održati sutra u 17 sati u Petrovoj 3. \"Zbog povećanog broja transplantacija organa bolnicama je hitno potrebna naša krv. Idemo spasiti živote i zajedno ju donirati\", napisali su iz stranke \"Za grad\" u pozivu na akciju. \"Ako vas nije strah iglice, dođite!\", zaključuju u svom pozivu.

>>U Zagrebu kritično nedostaje zaliha krvne grupe A!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije