Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Darujemo vam tečaj stranog jezika po izboru!

Njemački, engleski, francuski, španjolski, talijanski, švedski, ruski ili nizozemski! Odaberite i naučite jezik koji ste oduvijek željeli!
10. veljače 2021. u 11:17 9264 prikaza
Polyglotte Institute
Pogledajte galeriju 1/4

Posao od vas zahtijeva stalnu komunikaciju na stranom jeziku, mnogo putujete i želja vam je sporazumijevanje bez „pantomime“ ili jednostavno oduvijek želite naučiti određeni strani jezik.

Učili ste ga u školi i samostalno, ali rezultat nije bio zadovoljavajući i nedostajalo vam je komunikacije u praksi, poslovnog vokabulara ili nešto treće.

Ako ste se prepoznali u ovom opisu, imamo rješenje za vas! Profesori Polyglotte Institutea vam nude sasvim nov i originalan način usvajanja najtraženijih stranih jezika današnjice bilo da se odlučite za klasični tečaj u prostorima škole u centru Zagreba ili interaktivni online tečaj kojem možete prisustvovati iz bilo kojeg dijela svijeta, a ono po čemu se ističu u moru tečajeva jest neprestana podrška te osuvremenjeni tehnološki pristup nastavi koja počiva na recentnim didaktičkim saznanjima stečenim usavršavanjem Polyglotte profesora diljem Europe.

Polyglotte Institute | Autor :

Tečaj jezika u Polyglotte Instituteu posve je personaliziran i prilagođen individualnim potrebama polaznika. Svaki profesor našeg tima na temelju obrasca koji učenik ispunjava prije početka nastave i povratnih informacija dobivenih tijekom samog tečaja ima uvid u područja koja ga zanimaju i koja čine osnovni dio njegove svakodnevne komunikacije.

Zahvaljujući tomu, veći dio nastave temelji se na konceptima koji će polazniku tečaja biti korisni u svakodnevnome životu. Teme koje obrađujemo aktualne su, zanimljive i potiču polaznike na diskusiju, kao i na razvoj gramatičkih i konverzacijskih vještina.

Cilj je svakog sata smanjiti sudjelovanje profesora te samim time razbiti zastarjelu viziju predavača kao izvora znanja koje polaznik upija učeći napamet. Umjesto toga, u središte nastave postavlja se polaznik, kojeg se od samog početka potiče razmišljati na stranom jeziku. Rezultat takvog pristupa ovladavanje je tečnošću jezika na što prirodniji način i u što kraćem vremenskom roku.

Najveća potvrda kvalitete Polyglotte Institutea njegovi su polaznici koji ostvaruju rezultate i osvajaju nagrade na natjecanjima iz stranih jezika, napreduju u poslovnoj karijeri, uspješno nastavljaju studij u inozemstvu ili čak započinju novi život u nekoj novoj zemlji.

Polyglotte Institute | Autor :

Trenutno se u ponudi nalazi čak 11 jezika: engleski, njemački, španjolski, francuski, talijanski, portugalski, švedski, nizozemski, turski, ruski i hrvatski za strance, a čitatelji Vecernji.hr portala mogu birati.

Večernji list i Polyglotte Institute vam ovom prilikom poklanjaju tečaj stranog jezika prema vlastitom izboru, a sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje i 3 najkreativnija odgovora osvajaju nagradu.

Prijave traju do od 10. veljače do 21. veljače , a sretne dobitnike objavit ćemo u ponedjeljak 22. veljače do 12 sati.

 

Dobitnici su:

Mirjana Malacko
Sanja Džalto

Krešimir Marković

Čestitamo!

Karlovac: Zbog transporta covid pozitivnih osoba Hitnoj pomoći za 80 posto povečan broj intervencija
REFORMA ZDRAVSTVA
Prijedlozi stručnjaka: Participacija do 4000 kn, porez na cigarete, naplata nehitnog prijma...
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?