Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Darujemo vam tečaj stranog jezika po izboru!

Njemački, engleski, francuski, španjolski ili talijanski! Odaberite i naučite jezik koji ste oduvijek željeli!
23. veljače 2018. u 08:55 16099 prikaza
Polyglotte Institute
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/33

Zbog izuzetno velikog interesa, Vecernji.hr i Polyglotte Institute svim sudionicima natječaja koji nisu osvojili nagradu daju priliku da po promotivnoj cijeni od 1200 kn u jesenskom semestru upišu tečaj stranog jezika po izboru. ​​​​​

Posao od vas zahtjeva stalnu komunikaciju na stranom jeziku, mnogo putujete i želja vam je sporazumijevanje bez „pantomime“ ili jednostavno oduvijek želite naučiti određeni strani jezik. Učili ste ga u školi i samostalno, ali rezultat nije bio zadovoljavajući i nedostajalo vam je komunikacije u praksi, poslovnog vokabulara ili nešto treće.

Ako ste se prepoznali u ovom opisu, imamo rješenje za vas! Profesori Polyglotte Institutea vam nude sasvim nov i originalan način usvajanja najtraženijih stranih jezika današnjice, a ono po čemu se ističu u moru tečajeva jest neprestana podrška te osuvremenjeni tehnološki pristup nastavi koja počiva na recentnim didaktičkim saznanjima.

Tečaj jezika u Polyglotte Instituteu posve je personaliziran i prilagođen individualnim potrebama polaznika. Svaki profesor našeg tima na temelju obrasca koji učenik ispunjava prije početka nastave i povratnih informacija dobivenih tijekom samog tečaja ima uvid u područja koja ga zanimaju i koja čine osnovni dio njegove svakodnevne komunikacije. Zahvaljujući tomu, veći dio nastave temelji se na konceptima koji će polazniku tečaja biti korisni u svakodnevnome životu. Teme koje obrađujemo aktualne su, zanimljive i potiču polaznike na diskusiju, kao i na razvoj gramatičkih i konverzacijskih vještina.

Cilj je svakog sata smanjiti sudjelovanje profesora te samim time razbiti zastarjelu viziju predavača kao izvora znanja koje polaznik upija učeći napamet. Umjesto toga, u središte nastave postavlja se polaznik, kojeg se od samog početka potiče razmišljati na stranome jeziku. Rezultat takvog pristupa ovladavanje je tečnošću jezika na što prirodniji način i u što kraćem vremenskom roku.

Najveća potvrda kvalitete Polyglotte Institutea su njihovi polaznici, točnije njih više od 500 koji svakog semestra pohađaju nastavu u Mihanovićevoj 40 (099/2921-459), a prema istraživanju SurveyMonkey servisa za 2016. godinu prosječni indeks zadovoljstva polaznika bio je 92,8 od maksimalnih 100.

Trenutno se u ponudi nalazi čak 12 jezika: engleski, njemački, španjolski, francuski, talijanski, portugalski, švedski, nizozemski, norveški, turski, ruski i hrvatski za strance, a čitatelji Vecernji.hr portala mogu birati između njih 5.

Večernji list i Polyglotte Institute vam ovom prilikom poklanjaju tečaj njemačkog, engleskog, francuskog, španjolskog ili talijanskog prema vlastitom izboru, a sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje i 5 najkreativnijih odgovora osvaja nagradu.

Prijave traju do nedjelje, 04. ožujka u 23:59 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar 2 dana od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

Antonia Budimir, Zagreb
Vedran Grizbaher, Zagreb
Ena Čorak, Zagreb
Valentina Mezdić, Samobor
Iva Esterajher, Zagreb

Polyglotte Institute
1 / 33
Polyglotte Institute
Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima