Naslovnica Vijesti Hrvatska

Darujemo poster rukometne reprezentacije

Hrvatski rukometaši u nedjelju igraju protiv Norvežana utakmicu za brončanu medalju, a Večernji list vam u nedjeljnom tiskanom broju daruje veliki poster rukometaša
31. siječnja 2016. u 00:02 1 komentara 1603 prikaza
naslovnica
Foto: VL

Čelnici Hrvatskog rukometnog saveza su u Krakowu prezentirali sljedeće Europsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj od 14. do 28. veljače 2018. godine. Igrat će se u četiri grada – Varaždinu, Poreču, Splitu i Zagrebu. Baš kao i na Svjetskom prvenstvu 2009. godine, rukometaši Hrvatske igrat će skupinu prvog kruga u Spaladium areni u Splitu. Završnica će se igrati u zagrebačkoj Areni.

– Nisam bivši rukometaš. Dolazim iz nogometa, ali sam posljednjih 25 godina u rukometu kao marketing menadžer. Do Europskog prvenstva ima još dosta vremena. Zasad smo osmislili logo prvenstva. Maskotu ćemo obznaniti za vrijeme ždrijeba u Dubrovniku, sredinom travnja – rekao je Silvio Njirić, direktor marketinga EP-a 2018. godine.

– Moram pohvaliti naše prijatelje iz Poljske koji su organizirali jedno sjajno prvenstvo i postavili su visoko ljestvicu za nas, sljedeće organizatore – zaključio je Njirić.

>>POSTER NA DAR - Hrvatski rukometaši u nedjelju igraju protiv Norvežana utakmicu za brončanu medalju, a Večernji list vam u nedjeljnom tiskanom broju daruje veliki poster rukometaša

U današnjem nedjeljnom broju donosimo vam sljedeće teme:

Tko je novi šef MUP-a: Kapetan bojnog broda prije samo godinu i pol prekinuo vojnu karijeru

Afrohrvati - Ima nas 500, volimo cušpajz i obožavamo sarmu

Milanoćev plan za pobjedu

Tim s Ruđera: Stvorit ćemo najefikasniju solarnu ćeliju na svijetu

naslovnica | Autor : VL Foto: VL

Elipso