Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sestra stradalog

Darovala sam mu računalo, a sad mi je pregazio obitelj

Luka Tepeš
Foto: Facebook
1/2
13.01.2015.
u 16:42

Kad smo imali problema, obavještavali smo mjerodavne službe i roditelje – kaže ravnateljica škole koju je M. M. pohađao

Maloljetni M. M. dolazio je žicati cigarete u kafić preko puta škole. Mještani Donje Stubice pijanog su ga viđali kako leži po grabama, a pričalo se i da je u školi znao mahati nožem. M. M. prije nekoliko godina pokušao je ukrasti ultralaku letjelicu u Tugonici kraj Marije Bistrice, ali nije uspio uzletjeti te je aviončić zajedno s njim završio u grmlju na kraju staze. U subotu je ukrao auto. Jurio je Donjom Stubicom i naletio na bračni par Tepeš. Jelena (32) na mjestu je poginula, a Luka, inače dogradonačelnik Donje Stubice, teško je ozlijeđen. Auto je ukrao dogradonačelnikovoj sestri Martini.

Motao se oko garaže

– Ključ sam ostavila u bravi automobila da ujutro ne nađem smrznutu bravu jer je auto bio star. Upravo mi je brat Luka rekao da to napravim – u suzama nam je ispričala Martina Tepeš pokazujući nam susjedovu garažu u kojoj je automobil bio parkiran. Objasnila je da se M. M. i inače često motao oko njezine garaže kamo je dolazio piti i pušiti.

– Sve je ovo prestrašno jer sam toj obitelji i sama pomagala poklonivši im televizor i računalo – kazala nam je sestra Luke Tepeša, kojemu se stanje pogoršalo. Prošao je dvije operacije, a liječnici se sada ne mogu odlučiti na treću jer ne znaju hoće li je izdržati.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

(Martina Tepeš, Foto: Davor Puklavec/ PIXSELL)

Obiteljsko nasilje

– Kad smo imali problema, obavještavali smo nadležne službe, a i roditelji su sa svime bili upoznati. Službe bi reagirale u mjeri u kojoj su smatrale da je dovoljno – kaže ravnateljica osnovne školu koju je mladić pohađao.

I u školu je dolazio pijan ili u stanju po kojem se vidjelo da dan prije uopće nije bio kod kuće – kažu mještani Donje Stubice i dodaju da im se čini kako živi u problematičnoj obitelji u kojoj otac dosta pije. Doznajemo da je u obitelji više puta intervenirala policija zbog obiteljskog nasilja. Roditelji M. M. nisu bili kod kuće.

>> Maloljetnik mi je ukrao auto i njime ubio šogoricu

>> Dogradonačelnik Donje Stubice teško ozlijeđen, supruga mu poginula

Komentara 6

US
U sridu
17:30 13.01.2015.

Staviti u zatvor oca pijanicu i sina pijanicu,na dugo godina.

RI
ricochety123
23:53 13.01.2015.

Hvala večernji list šta ste mi izbrisali komentar za kojeg sam se u PIČKU MILE MATERINE POTRUDIL..

VV
vedran.vuinac
18:14 13.01.2015.

dečku je trebalo pomoći. sad je kasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije