Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Milinović:

'Oreškoviću nećemo dati da sruši Vladu koju će formirati Tomislav Karamarko'

Darko Milinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
04.06.2016.
u 19:47

"HDZ kreće u formiranje nove većine. Hrvatska će dobiti vladu koja će štititi hrvatske nacionalne interese", kazao je Milinović

Nakon što Tomislav Karamarko nije bio pričljiv nakon današnje sjednice  Središnjeg odbora HDZ-a, Darko Milinović je za RTL Danas potvrdio kako kreću u preslagivanje vladajuće većine.

HDZ se odlučio za sastavljanje nove većine: "Ja sam bio istinski HDZ-ovac, kao i cijelo Predsjedništvo stranke. Odlučili smo ono što je u interesu ne HDZ-a, nego Hrvatske", istaknuo je.

"HDZ kreće u formiranje nove većine. Hrvatska će dobiti vladu koja će štititi hrvatske nacionalne interese", dodao je.

Potvrdio je da na čelu nove vlade treba biti Tomislav Karamarko jer je to 'jedini uvjet stabilnosti'.

"Danas je HDZ izašao jak. Imali smo široku raspravu i tu smo dokazali demokratske procese unutar stranke. Svatko je iznio svoje mišljenje. Pobjedila je demokracija. Pobjedio je HDZ", rekao je Milinović.

Na pitanje kako HDZ planira rušiti Tihomira Oreškovića, Milinović je odgovorio: "Dopustite da ne otkrijemo svoju taktiku. Mi nećemo srušiti premijera Oreškovića. On je jučer pokušao srušiti HDZ i Vladu. Mi smo mu danas odgovorili - nećemo mu dati da sruši vladu koju će formirati Tomislav Karamarko".

Upitan zašto sada ruše premijera kojeg su sami postavili na tu poziciju, Milinović je rekao da je HDZ u tom momentu vjerovao da je to najbolje za Hrvatsku.

"Okolnosti bile takve da Karamarko nije mogao premijer i na dobrobit Hrvatske propustio je svoje mjesto Oreškoviću. No, to se pokazalo kao neuspjeli eksperiment", naglasio je. 

>>Karamarko na Facebooku otkrio planove: Pozvat ćemo članove Sabora da podrže provedbu HDZ-ovog programa

Komentara 71

Avatar links
links
21:12 04.06.2016.

vidi vidi junačine, ulizica je zaboravila kako je bio tih i ponizan nakon debakla na izborima za kradeze precijednika, taj se spreman ponižavati do boli....

DU
Deleted user
20:02 04.06.2016.

luzeri na čelu s luzerom ...

DU
Deleted user
20:35 04.06.2016.

“Smatram da je Tomislav Karamarko omogućio kriminalizaciju Hrvatske Demokratske Zajednice. I to smatra mnogobrojno članstvo. Za njega je istina prljava kampanja.”, govorio je 2012. uoči izbora za predsjednika HDZ-a saborski zastupnik HDZ-a Darko Milinović. Karamarka je Milinović optužio da jee izvršio tri udara na HDZ: “prvi izdaja HDZ-a s Manolićem, drugi izdaja HDZ-a s Mesićem, treći, možda najbitniji, godinama niti jedna krađa niti afera nije otkrivena dok međunarodna zajednica to nije ultimativno zatražila”, govorio je Milinović o predsjedniku HDZ-a i kandidatu za premijersku poziciju."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije