Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasna odluka

Darko Horvat podnio ostavku, Ljubomir Kolarek izabran za v.d. predsjednika HDZ-a Međimurske županije

Saborski zastupnik Ljubomir Kolarek pozitivan na koronavirus
Matija Habljak/PIXSELL
14.06.2022.
u 12:14

Ljubomir Kolarek je u ime svih članova HDZ-a Međimurske županija, kako je priopćeno, zahvalio Darku Horvatu na svemu što je učinio kao predsjednik HDZ-a u Međimurju, ali i kao ministar u Vladi. Horvat ostaje član Županijskog odbora, izvijestili su u toj stranci.

Ljubomir Kolarek izabran je za v.d. predsjednika HDZ-a Međimurske županije. To je jednoglasno odlučio Županijski odbor na svojoj jučerašnjoj sjednici.

Kolarek je saborski zastupnik (zamijenio je 2020. Darka Horvata) i gradonačelnik Preloga. Dosadašnji predsjednik Darko Horvat podnio je ostavku na tu dužnost iz osobnih razloga. Ljubomir Kolarek je u ime svih članova HDZ-a Međimurske županija, kako je priopćeno, zahvalio Darku Horvatu na svemu što je učinio kao predsjednik HDZ-a u Međimurju, ali i kao ministar u Vladi. Horvat ostaje član Županijskog odbora, izvijestili su u toj stranci. 

Prema Statutu stranke novoizabrani vršitelj dužnosti predsjednika dužan je provesti izbore za novog predsjednika u roku od šest mjeseci po principu "jedan član jedan glas".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije