Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na svečanosti

Darivatelji krvi iz Novog Vinodolskog dobili priznanja

Darivatelji krvi u Novom Vinodolskom (1)
Foto: Anton Ficko/VLM
1/3
23.12.2011.
u 14:13

Darivateljima su iz Crvenog križa zahvalili na njihovu daru krvi, te na taj način izraženoj plemenitosti, humanosti i ljubavi prema čovjeku

NOVI VINODOLSKI – Darivatelji krvi iz Novog Vinodolskog na prigodnoj su svečanosti u prostorijama Crvenog križa dobili priznanja i to Zoran Ažić, Jasmina Baričević, Martina Begčević, Milan Buneta, Sanda Butorac, Zrinka Jovanović, Marko Komadina, Stipe Smolčić i Jurica Svetić za prvo darivanje, Saša Graovac, Dario Jemrić, Marko Jovanović, Nenad Pavelić, Sanja Smolčić i Marina Šamanić za 10. darivanje, Nives Antić, Marija Butković, Saša Ćosić, Damir Đuranović, Mladen Ostović, Robert Rubrič i Kristijan Zoričić za 20. darivanje, Ante Smojver i Zoran Šmit za 30. darivanje, Dejan Cvjetičanin, Mikan Janjuz i Slobodan Jovanović za 40. darivanje, Joso Butković, Željko Komadina i Ivan Polić za 50. darivanje te Ivan Lončarić i Zdenko Milat za 75. darivanje.

Ponosnim jubilarcima priznanja su uručili predsjednica novljanskog Crvenog križa, dr. Vesna Golubović, stručna suradnica Zajednice društava Crvenog križa Primorsko-goranske županije dr. Vesna Čavar i izvršni predsjednik hrvatskoga Crvenog križa dr. Nenad Javornik. Svi oni, te ravnateljica novljanskog Crvenog križa Vesna Đujić biranim su riječima darivateljima zahvalili na njihovu daru krvi od srca, te na taj način izraženoj plemenitosti, humanosti i ljubavi prema čovjeku. Uza to, mladi aktivisti učlanjeni u likovnu radionicu posvetili su im izložbu radova u keramici, dok su se za blagdanski ugođaj pobrinuli izvedbom božićnih pjesama.

Ključne riječi

Komentara 1

GA
gary1
06:18 30.12.2011.

smatram da je darivanje krvi najveće humano djelo koje čovjek može dati za nekom drugom čovjeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije