Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O programu 72 sata
Povratak na članak

Dario Nakić: S tim posebnim nazivom htjelo se ispolitizirati i staviti u dnevnopolitičke svrhe

Ukidanje Programa 72 sata i Programa plus, podsjetimo, bivši je ministar zdravlja Siniša Varga na konferenciji za medije nazvao neprimjerenima.

Komentari 15

BO
Bogodol
20:59 15.02.2016.

Ta 72 sata su glupost, svi priznaju da nisu saživili i sada se brani nešto što nije ni postajojalo. Ako nemaš sreće i utvrdi ti se rak, treba ti nekoliko dana dok se suočiš sa stvarnošću, pa dodatne provjere te tada kreće liječenje.Treba ministar spriječiti liječničku mafiju koja stvara liste čekanja, osobno sam bio na ultrazvuku srca u Sl. Brodu kada sestra veselo izviješćuje doktora kako su On i Ona u Subotu na "rasporedu za dodatni rad", famozno smanjenje čekanja. Doktori prvo naprave gužvu i liste čekanja te tada vrše "ozakonjenu pljačku" prekovremenim radoma koji se dobro plaća, shvatio sam da je među doktorima i sestrama otimačina tko će raditi subotom. Ovo nije u redu kada zakonski si uzimaju novac, a kada netko opljačka poštu za njim se (sa pravom) trči da ga se uhvati i strpa u zatvor, a kad ozakoniš pljačku tada ti nitko ne može ništa. Ministar treba kažnjavati umjetno stvaranje gužvi i lista čekanja i bit će sve u redu, a ovi što se grčevito bore za tzv. 72 sata su bleferi.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:42 15.02.2016.

Tko je isprobao naše bolnice, zvao policiju, vatrogasce, išao u državne ustanove, tražio pomoć od države....taj zna jako dobro, da je sretan onaj tko je našao sreću u inozemstvu..

VL
DU
Deleted user
20:47 15.02.2016.

U 72 sata se može riješiti samo neke sretnike, svi ostali čekaju mjesecima. Bivši ministar je nekolicinu sretnika doveo pred kamere i prevario javnost.

VL
SI
siskic
22:49 15.02.2016.

ovog lika nittko normalan ne može razumjeti. on pripada bratiji kradezeja i zagovara krupni kapital, dakle privatizaciju zdravstva. koja ludost. šta ti hoćeš da ljudi umiru na cesti, a samo par posto lopova tajkuna da se može kvalitetno liječiti. srami se vucibatino jedna i onoga tko te postavio. fuj.

VL
Avatar mama mia
mama mia
08:59 16.02.2016.

Gledam ga jučer na Otvorenom HRT mu dao da priča, čovjek je pričao i pričao i pričao a ništa nije rekao neki vrlo zanimljiv ministar nešto poput ministra pravosuđa verglaju ga dečki sve u šesnajst

VL
MA
marmars
22:40 15.02.2016.

U ovoj državi čim netko farsu nazove farsom, odmah ga linčuju! Hasanbegović je tzv. antifašizam iza kojeg se krio totalitarizam nazvao farsom i to je istina. Ovaj ministar program koji je i bez te pompe funkcionirao naziva politikanstvom, ostavlja ista pravila, ali ukida te spektakularne nazive iza kojih se krije gotovo ništa..i on je odmah na naslovnicama! Izvlači se iz konteksta, etiketira, izvrće...i stalno tako s jednim ciljem-vidimo kojim.

VL
DU
Deleted user
21:38 15.02.2016.

Molim vas Ministre vratite hrvatski naziv za Ministarstvo Zdravstva,a ne po srpski ministarstvo zdravlja...i ta sitnica pomaže za psihičko zdravlje pacijenata...

VL
Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
20:55 15.02.2016.

Bivši ministar je radio marketin preko kičme bolesnih, ulaganje u prevenciju daleko najisplativije u borbi protiv zloćudnih bolesti, u cijenu cigareta i alkohola treba ugraditi penale koji bi se uplaćivali u fondove za borbu protiv bolesti nastalih kao posljedica konzumiranja, isto tako zdravstvo ne bi smjelo koštati isto za pretile i one koji to nisu ....

VL
MI
Mimizo
23:33 15.02.2016.

ministar koji ima stav samo naprijed

VL
IT
i-tomic
04:31 16.02.2016.

E moj narode‼️

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.