Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KNJIGA ŽALBE'

Dario (25) razbio pola birtije jer mu konobarica nije htjela natočiti medicu, sada je i osuđen

Jurica Galoic/24sata
19.11.2021.
u 15:43

Prema presudi prekršajnog suca, razbio je sve što mu je tog časa došlo pod ruku: pepeljare, prazne boce piva, hrpu čaša…

Dario (25) proglašen je krivim i osuđen jer je napravio pravi rusvaj u birtiji nakon što mu je konobarica odbila dati traženo piće, piše Danica.hr

Sve se dogodilo lani u rujnu oko 20 sati u ugostiteljskom objektu Petica u Ulici Ivana Mažuranića u mjestu Ivanska između Bjelovara i Čazme. Mladiću se jako pila medica, pa ju je zatražio na šanku, ali ipak je ostao bez nje. Tada je poludio.

Prema presudi prekršajnog suca, razbio je sve što mu je tog časa došlo pod ruku: pepeljare, prazne boce piva, hrpu čaša…

“Narušavao je javni red i mir na način da je u alkoholiziranom stanju prišao šanku i od djelatnice objekta zatražio da ga usluži medicom. Kako ga ona nije htjela uslužiti jer je bio vidno pijan, iz revolta je sa šanka i stolova razbijao stvari.

Tako je razbio o pod 6 pepeljara, 4 prazne boce piva i oko 15 komada čaša, nakon čega se udaljio, dakle, razbijanjem inventara lokala na javnom mjestu uznemiravao građane te time narušavao red i mir”, navodi se u presudi.

Mladić je, dakle, proglašen krivim i osuđen na novčanu kaznu od 100 njemačkih maraka, odnosno 381 kunu. Mora platiti i 100 kuna troškova postupka. Nije poznato hoće li ga lokal tužiti za štetu koju je počinio.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
09:23 20.11.2021.

Kaj bi tek gologuzac napravil da je i medicu popil🤣🤣🤣🤣...glupan.

JT
Jugosloven_teski
17:26 19.11.2021.

Razbio 6 pepeljara, 4 boce i 15 casa i vama je to pola birtije??

PE
Pericabad
17:16 19.11.2021.

Tooo Dario, nebu tebi niko rekel da nema cuge :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije